rusnaka Публикувано Април 3, 2007 Публикувано Април 3, 2007 Искам да питам - кажете къде в София има миди-клавиатури с 88 тежки и полутежки клавиша. Не искам да поръчвам без да пробвам, тъй като повечето тежки клавиатури са ми прекалено тежки и неудобни (при условия че свиря на пиано, а не синтезатор). Без да обиждам любимата ми фирма (Ямаха), мога да кажа, че нейните тежки клавиатури не ми харесват, също съм свирил и на М-Аудио Прокейс 88 (май беше) - и те не ми харесват. Виж, много ми е удобна клавиатурата на Тритон Екстрийм 88. До тук са моите впечатления - много интересни ми се струват СМЕ и затова бих пробвал техните. А също така доста ми е удобна полутежката клавиатура на един Курцвейл, ама забравих именно кой - така, че се замислям за варианта и за полутежка. Цитирай
Roevers Отговорено Април 8, 2007 Отговорено Април 8, 2007 Пробвай в Gema music; там имат изложени CME, Clavia, и...ORLA Цитирай
Recommended Posts