idinev Публикувано Март 21, 2005 Публикувано Март 21, 2005 1.idinev 2.възраст:C2H5OH 3.образование:съмнително 4.инструмент:по малко пиано, компютър 5.стил:не съм на ясно 6.вдъхновител:не го познавате 7.нереализирани проекти:... всичко което е в главата ми ... 8..странични интереси:музикални и звукозаписни технологии 9.две думи за мен: Цитирай
Snowwhite Отговорено Март 21, 2005 Отговорено Март 21, 2005 Добре дошъл!!!Тук има един-двама души, които доста поназнайват от компири и те, а и биричка люскат - може и да се харесате, кой знае!!! Чакаме те на следващата форумна среща, ако си наблизо около или от София!!! Цитирай
mila_kara Отговорено Март 21, 2005 Отговорено Март 21, 2005 Привет и от мен .Това, дето си го посочил в т.2 възраст ли е или състояние? А тези VST да знаеш, са много предпочитани инструменти, дори и аз посвирвам на тях.Желая ти приятни минути във форума! :hello: Цитирай
Steve_Vai Отговорено Март 21, 2005 Отговорено Март 21, 2005 C2H5OH Тази твоя възраст трябва да е имала реакция с основа Предполагам, че в крайния продукт има H20, но ти май предпочиташ алкохолче (хубава формула) Добре дошъл и приятно изкарване тук! :hello: Цитирай
peshoy2k Отговорено Март 21, 2005 Отговорено Март 21, 2005 за твое здраве ще цукна две, ха още 5 и охааааааа добре дошъл си ни Цитирай
the_gorer Отговорено Март 21, 2005 Отговорено Март 21, 2005 Аферим! Форумът има нужда от още непоправими спиртомери. Добре заварил! Цитирай
Glacierise Отговорено Март 21, 2005 Отговорено Март 21, 2005 И преди съм го казвал, и пак ше повторя : Хеви метъл, ебанье и алкохолизъъъъъъъъм Цитирай
the_gorer Отговорено Март 21, 2005 Отговорено Март 21, 2005 И преди съм го казвал, и пак ше повторя : Хеви метъл, ебанье и алкохолизъъъъъъъъм Подкрепям, с единствената забележка, че "ебанье" се пише с главно "Е" Цитирай
Topsun Отговорено Март 21, 2005 Отговорено Март 21, 2005 ае добре дошъл! :hello: трябва да се пие,но не трябва да се прекалява Цитирай
SomeoneBg Отговорено Март 21, 2005 Отговорено Март 21, 2005 :hello: Добре дошъл в общността " :guitar: :violin: "! Ае наслука в търсенето на това,което търсиш тук....,а пък ако не търсиш ще намериш още повече! Цитирай
Боян Отговорено Март 21, 2005 Отговорено Март 21, 2005 НВ: Добре дошеел! Внимавай с ``кохолната формула, щот` не прощава ! НВ: :hello: Цитирай
Recommended Posts