acho Публикувано Март 20, 2005 Публикувано Март 20, 2005 (Редактирано) това е много голяма тема..смисъл ,че може много, много да се говори...аз има доста неща на които немога ди си отговоря, и мисля че е заради това че тук -България ,просто нямяме много избор за да можем да пробваме всичко което ни интересува....Когато живях в Берлин съм ходил в музикални магазини в които можеш да стоиш с часове ,да пробваш всичко което е изложено и не е задължително да купиш,а може и да купиш и след това ако се окаже че не е това което ти трябва можеш да го върнеш....това ще стане тук след 20години ...а може и да не стане... :wall: ...и да се оплакваме няма кой да чуе Редактирано Март 20, 2005 от acho Цитирай
YtseJam Отговорено Март 20, 2005 Отговорено Март 20, 2005 Преди 10 години щях да съм съгласен с теб, че нищо в тази държава не може да се намери/научи, но вече не е съвсем така. Може да няма магазини като musik-produktiv, но пък доста хора са се оборудвали повече от прекрасно и ако се интересуваш достатъчно и познаваш достатъчно хора, можеш да се докоснеш до всичко, от жълтото Staccatto на Пепи Славов до червения Starclassic на Пифа от Скре4, примерно. За информация - цял интернет има пред нас, а и абонаментът за Модърн Дръмър не е толкова невъзможен (примерно аз вече седма година съм горд потребител). Така че стига желание и време да има, всичко може да се намери/научи/пробва/чуе. Цитирай
Paliev The Butcher Отговорено Март 21, 2005 Отговорено Март 21, 2005 Ако търсиш намираш! И ние сме ходили у чужбината и сме дъвкали бонбонки ТИК ТАК и сме пушили цигари Кент, но и тук може да се оборудваш подобаващо ако имаш парите естествено. Офертата за барабани от чужбина е от САЩ там всичко е много по-евтино иначе разлика межу БГ и Европа няма много голяма! Но това е доста Оффтопик! Ето един готин сайт , който обяснява горе долу всичко за съотношението дебелина звук тембър и така нататъка! http://www.drumdojo.com/tech/shelldesign.htm П.с. - След поучителната реч(и бой), която колегата ИстеДжам ми дръпна реших да стана по-деен форумец! Ето така трябва да се възпитават деца! ХАХА Да живее Виктор Макаренко! Цитирай
Recommended Posts