Guest Публикувано Март 30, 2007 Публикувано Март 30, 2007 (Редактирано) Здрасти на всички. Наскоро открих EZDrummer i Drumkit from Hell, та реших да поекспериментирам малко, с надеждата, че ако се получи добре, ще запиша и китара отгоре. Та, семплирал съм барабаните с ЕЗДръмер от едно миди, откъдето е семплиран и баса. Баса е правен на FL Studio 6 (ex-Fruity Loops) - FL Slayer и знам, че звучи ужасно Просто нямах никакъв свестен бас семплер...сега вече съм с Virtual Bassist и сигурно ще направя парчето наново, като ми остане време. За това не е нужно да давате мнение за баса Интересува ме обаче какво мислите за барабаните. Давайте мнения - положителни, отрицателни, приемам всякакви (има рима ) - какво не ви харесва, какво бихте бутнали и т.н. Ето и линка : http://media.putfile.com/Death---Spirit-Crusher-sampled едит: не бях сигурен дали песента е за кавъри или "семпли" ...модераторите да решат къде да я оставят Редактирано Март 30, 2007 от _-BlackDragon-_ Цитирай
de4o Отговорено Март 30, 2007 Отговорено Март 30, 2007 Според мене за този стил музика трябва обезателно да смениш целия сет,намери нещо по-кораво и ясно,защото като запишеш китарите ще останеш без дръм.Чуй нещо на Zanev в този форум,доста добри сетове е спретнал. Цитирай
Guest Отговорено Март 31, 2007 Отговорено Март 31, 2007 (Редактирано) Мисля, че съм ползвал death или thrash кита на ЕЗДръмера (Drumkit From Hell), не съм сменял нищо. Сигурно ще сложа някакъв сет с по-"стегнат" звук. Мерси за мнението. Редактирано Март 31, 2007 от _-BlackDragon-_ Цитирай
rocker_vn Отговорено Март 31, 2007 Отговорено Март 31, 2007 след като имаш флстудио защо не използваш неговите барабани???аз си изтеглих диск с реални барабани за него и ги редя там... мнението ми е че тези барабани са много далеч от действителността... флслеара също може да звучи доста по добре като си поиграеш с настройките...но не баш като виртуалния басист който немога да подкарам за съжаление и търся помощ за което.... аз използвам флстудио 7 виж ми музиката в раздела авторска музика,чуй барабаните като звук,мисля че е горе долу прилично,макар че никой барабанист не би се съгласил,но това се дължи на не достатъчното програмиране и на неумението ми да редя барабани като барабанист... Цитирай
Guest Отговорено Април 3, 2007 Отговорено Април 3, 2007 Нещо не ми харесва как звучат вградените барабани на ФЛ-то (говоря за реалните pack-ове), а не съм търсил други ФЛ семпли. Плюс това ми е прекалено голяма играчка да ги редя и да им слагам динамики и т.н. А за слеъра няма спор - изкарва свестен звук, стига да си склонен да изгубиш един ден в търсенето мy Цитирай
Recommended Posts