stratocaster Отговорено Април 7, 2007 Отговорено Април 7, 2007 пуканките са част от музиката - тоест не са дефект ами са си от свиренето явно много е благо, много ми харесва - иа з отдавна имам директория с твои песни, даже на телефона съм лсожил няколко от ония деот преид беше пуснал..... Цитирай
stratocaster Отговорено Април 7, 2007 Отговорено Април 7, 2007 не се сдържах и сложих няколко набързо записани китарки отгоре.....надявам се да не се разсърдиш http://media.putfile.com/boby-72 Цитирай
BlueZone Отговорено Април 8, 2007 Автор Отговорено Април 8, 2007 stratocaster - браво бе другарю Доста добре си хванал настроението. Изкефи ме много. То да земем да го направим на джем това парче? Ще е интересно да се види кой какви възгледи има върху него. Цитирай
stratocaster Отговорено Април 8, 2007 Отговорено Април 8, 2007 ами просто изсвирих темата, която ми се завъртя според мен е излишно човек да прави солови издеяния върху такова нещо ще е интересно да чуем и други колеги Цитирай
Recommended Posts