the_gorer Публикувано Март 20, 2005 Публикувано Март 20, 2005 Някой има ли VST плъгина Redunoise? Производител е Voxengo. Много го хвалят - ново поколение шумоподтискащ плъгин и бла, бла, бла... Искам да го пробвам, но с eMule не мога да го подкарам да се смъква - много малко сорсове го имат. Ако някой го има, да го качи някъде та да го смъкнем и да го тестваме. Мерси предварително! Цитирай
Joys Отговорено Март 20, 2005 Отговорено Март 20, 2005 Прочетох за него тва онова. Изглежда ми надежден. Като за $ 100. При първа възможност ще го пробвам. Фен съм на махане на шумове та за тва Цитирай
Mandalay Отговорено Март 20, 2005 Отговорено Март 20, 2005 При търсене в дата.бг открива точно такъв плъг-ин, обаче е 1.6МБ, та не знам дали е това.... за 100$ - 1.6МБ си е направо подигравка, е не че съм тръгнал да ги давам Кажете ако това е въпросния нойс ремувър и дали сте доволни от резултатите. Цитирай
peshoy2k Отговорено Март 20, 2005 Отговорено Март 20, 2005 При търсене в дата.бг открива точно такъв плъг-ин, обаче е 1.6МБ, та не знам дали е това.... за 100$ - 1.6МБ си е направо подигравка, е не че съм тръгнал да ги давам Кажете ако това е въпросния нойс ремувър и дали сте доволни от резултатите. що бе, колкото по-малко, толкова по-добре написано е не в повечето случаи де ама то си е алгоритъм кво да е друго Цитирай
the_gorer Отговорено Март 20, 2005 Автор Отговорено Март 20, 2005 Файлът в дата.бг най-вероятно е въпросния Redunoise. Трябваше първо там да проверя, ама нейсе. (Междудругото само аз ли съм с отвратително бавна връзка към всички БГ фрий сървъри? Доставчиците ми на интернет май не обичат да плащат за глупости :green: ) Тази сутрин видях, че през нощта Мулето е смъкнало два пиратски пакета - един руски, с пароли на файловете :killyou: :killyou: , който естествено е неизползваем и един нормален зип. Ще инсталирам плъгина от нормалния зип и ще дам отзиви. Дано да не се окаже, че и той е някакво менте. Цитирай
the_gorer Отговорено Март 20, 2005 Автор Отговорено Март 20, 2005 Току що пробвах животното и гарантирам, че плъгинът със сигурност не става за работа в реално време. Четох го в рецензията, но реших все пак да опитам. Забравете да го ползвате на живо без едносекундна латенция. Това нещо консумира тонове CPU ресурси. Аз съм с кофти звукова карта, ползвам ASIO4ALL и може би при мен латенцията е много по-голяма, но дори и някакъв звяр с бързи драйвери пак няма да може да го подкара без закъснение. Забележка: Не съм го пробвал за обработка на вече записан файл. PS: Междудругото, някой ползва ли шумоподтискащ плъгин за махане на шума при свирене с компютърни амп симулатори за китара? Кажете някакво име, та да пробваме и ние (не говоря за нойз гейт) Цитирай
bassmaniac Отговорено Март 20, 2005 Отговорено Март 20, 2005 ...Re na Voxengo е страхотен алгоритам , 1Linear Phase 2Atack 3Releaze........всякакви опции.............вазмойно никакви артефакти.....удобен за Оффлине процес....... ....за онлине процес удобен е деноизера на SpectralDesign или Деноизера на Waves....все пак зависи от какво тоцно ше правиш........ ........... Цитирай
the_gorer Отговорено Март 20, 2005 Автор Отговорено Март 20, 2005 Благодаря, bassmaniac. Мисля, че някъде имам Waves Restoration пакета. Ще го пробвам. Иначе този Redunoise сигурно къса синджира за "офлайн" обработка. Цитирай
bassmaniac Отговорено Март 21, 2005 Отговорено Март 21, 2005 ....Удоволствието е изцяло мое the_gorer ....Алексеи /пи4а които прави Redunoise/ разработжа наистина много добри ДСПта.....смятам це ако waves продаваха този плуг цената щеше да е около1000$...... ....рядко ми се налага да ползвам денозер, но за деликатни нешта ползжам Voxengo ...... Waves Restoration сашто е страхотен пак.......разработка на Algoritmix /pi4ovete deto pravat ReNovator za Sequoq/...... ......btw ако не си , пробваи и други нешта на Voxengo..... Цитирай
Recommended Posts