Ping Pong Публикувано Януари 17, 2019 Публикувано Януари 17, 2019 Здравейте! Реших да споделя с вас един инструментал, който успях да сътворя въпреки малкото ми свободно време. Това което ме притеснява е последната фаза на обработка, а именно мастъринга и баланса (високи, средни, ниски честоти). Преди да реша да го изпратя до някои ЕДМ канали, сметнах за добре да изслушам вашето мнение как звучи като цяло и ако трябва да оправя някои кусури. Всякакви съвети биха били полезни! благодаря на отзовалите се! Цитирай
mrdurandt1 Отговорено Януари 21, 2019 Отговорено Януари 21, 2019 Много хубаво парче! На мен ми звучи изчистено и добре балансирано. Ако трябва да се захвана за нещо... може още съвсем малко да намалиш hi-hats и и синта на главната мелодия ама и без да го правиш продукцията звучи прекрасно! Поздрави! Цитирай
Ping Pong Отговорено Януари 22, 2019 Автор Отговорено Януари 22, 2019 Благодаря! По принцип се бях разтревожил за звуците в главната мелодия да не би да са прекалено силни, но в момента нямам време да ги оправям. Благодаря за съвета! Цитирай
Recommended Posts