ivosiliev Публикувано Март 18, 2005 Публикувано Март 18, 2005 1)nickname: ivosiliev 2)Възраст: 21 (и расте ) 3)Образование: висше, 3-ти курс. редовно: ИУ-Варна (спец. Финанси), задочно: ВСУ-Варна (спец. Педагогика в обучението по музика) 4)Вашият инструмент/и: акордеон, синтезатор 5)Предпочитан музикален стил: всичко, но най-вече етно-поп, комерсиален поп, нео-метъл, класика (особено Моцар, Владигеров, Щраус) 6)Вашият вдъхновител: Димчо Делев, Хари Саркисян, Филип Кутев, проф. Милко Коларов, проф. Пенчо Стоянов (поклон пред тях) 7)Досегашни (не)реализирани проекти: много са нереализираните. Има вече достатъчно реализирани композиции, но да не ви занимавам - ако желаете питайте. 8)Странични интереси: Графичен дизайн, Маркетинг 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Ако вярвате на зодиака, значи вече ме познавате в общи линии - зодия лъв. Мисля, че няма невъзможни неща; не обичам празните приказки - те са време за губене; мразя да съм без работа; обичам амбицията в хората; мразя да ми говорят зад гърба, но повече мразя ако са лъжи. Това е! Радвам се, че има такъв форум и толкова много хора в него. Надявам се да се опознаем с колегите музиканти и композитори и да си помогнем взаимно! Поздрави! Иво Цитирай
assoass Отговорено Март 18, 2005 Отговорено Март 18, 2005 (Редактирано) драсти, аз пък съм сянката на Дейвид! Редактирано Март 18, 2005 от assoass Цитирай
Yiwigi Отговорено Март 18, 2005 Отговорено Март 18, 2005 :hello: Здрасти и от мен, добре дошъл! Клавиристите се множим Това е хубаво Цитирай
peshoy2k Отговорено Март 18, 2005 Отговорено Март 18, 2005 ще ти хареса аз тука съм видял много смях, съчувствие и помощ. Във форума има всякакви личности, така че съм убеден че ще намериш това което търсиш от един форум именно тук. Цитирай
eL_NinYo Отговорено Март 18, 2005 Отговорено Март 18, 2005 добре дошъл Иво,желатя ти ползотворни моменти във форума :hello: Цитирай
thedirt1 Отговорено Март 18, 2005 Отговорено Март 18, 2005 Здрасти и от мен! Разглеждал ли си раздела "Търсят се музиканти!"? Не? Крайно време е!!! Цитирай
AXE Отговорено Март 18, 2005 Отговорено Март 18, 2005 3)Образование: висше, 3-ти курс. редовно: ИУ-Варна (спец. Финанси), задочно: ВСУ-Варна (спец. Педагогика в обучението по музика) Не е за вас Цитирай
ivosiliev Отговорено Март 18, 2005 Автор Отговорено Март 18, 2005 Радвам се да се запознаем. Разглеждам форума и си викам: "Защо не съм бил тука по рано?!". Разглеждал ли си раздела "Търсят се музиканти!"?Не? Крайно време е!!! Да, от Варна съм, ако става дума за съобщението на Drums_master в "Клавишни" - гледам, че е от София... кофти... Ще се радвам да чуя на въпросната група произведенията. Отскоро съм част от продуцентски екип и преди месец започнахме работа с една група, свиреща фънк - много яко, че има такЪви хора в БГ и, че правят продукция на фона на целия ни клиширан комерсиализъм в някой стилове! Цитирай
thedirt1 Отговорено Март 18, 2005 Отговорено Март 18, 2005 Уфф, прав си! Не обърнах внимание! Видях нов клавирист и...оглупех! Ха дано да е следващия (нов)! Цитирай
Topsun Отговорено Март 18, 2005 Отговорено Март 18, 2005 6)Вашият вдъхновител: Димчо Делев, Хари Саркисян, Филип Кутев, проф. Милко Коларов, проф. Пенчо Стоянов (поклон пред тях) първо здрасти.прави ми впечатление,че споменаваш само българиевала! Цитирай
Snowwhite Отговорено Март 18, 2005 Отговорено Март 18, 2005 Добре дошъл и от нежната(и понякога, макар и много рядко строга ) част от форума!!! Успех с виртуалното ти пребиваване тук и живот и здраве - някой път ще попребиваваш и реално на някоя среща, ако имаш път насам!!! Желая ти много приятни и ползотворни часове тук!!! Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 19, 2005 Отговорено Март 19, 2005 И от мен приятно! Аз съм фен на Шопен и Бетховен ама ще се разберем хихик Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 22, 2005 Отговорено Март 22, 2005 Поздрав и от мен в ре диез мажор с надупен овердрайв! Да живейш! Цитирай
Recommended Posts