soulless Публикувано Ноември 19, 2018 Публикувано Ноември 19, 2018 Здравейте, Имам питане дали някой е ползвал някоя full rage active speakers с марката ALTO? По-конкретно питането ми е дали са реални ватовете които обявяват (99% съм сигурен че не са) и дали стават за озвучаване на живи изпълнения (предимно мЯтъл) или поне като за репетиционна? Може би ще стават поне за монитори?! Благодаря. Цитирай
Петьо Бояджиев Отговорено Ноември 19, 2018 Отговорено Ноември 19, 2018 По последен спомен цената им беше под тази на Берингер, ти си прави сметката що за стока са. Ако не по-лошо, то поне един дол дренки са, Designed on the moon, Made in China. Цитирай
sunsleeper Отговорено Ноември 25, 2018 Отговорено Ноември 25, 2018 Аз съм бачкал в последните години с активни колони и пултове Алто, никога никакви проблеми не съм имал. Като съотношение цена/качество ми се струват оптимални. Абсолютно стават и за PA и за монитори на концерти и са надеждни (поне на база моя опит + мои колеги). А ватовете са завишени, естествено. Най-много ми харесват как свирят най-малките, с 10ки говорители, но за метъл банда ще са твърде слаби. Цитирай
Recommended Posts