liquid_death Публикувано Март 20, 2007 Публикувано Март 20, 2007 Имам една много голяма молба.... с едно момче решихме да излезем на един ден на таланта на медицинска академия за 2-3 песни, но сме само 2-ма китаристи, а аз сум и вокал, та много ни трябват програмирани барабани за 2-те парчетии(най-добре жив барабанист ама де го..........) и тук иде проблема......така и не се научих да го правя.... Та моля някой ако знае как и има малко свободно време и голямо сърце, готово да помогне да ми помогне....моляяяя! Та песничките са suffocation - funeral inception children of bodom - everytime i die Благодаря предварително! Цитирай
Dylan_101 Отговорено Март 21, 2007 Отговорено Март 21, 2007 Аз бих се заел с парчето на Съфокейшън. Ако обаче намерите миди с барабани ще ме улесните много. Имам предвид да ги запиша с ДФХС, а не да ги свиря аз. Цитирай
olygofren Отговорено Март 21, 2007 Отговорено Март 21, 2007 Намерих ви мидита, рекох да помогна. @Dylan_101: къде да ти ги пратя? Цитирай
liquid_death Отговорено Март 21, 2007 Автор Отговорено Март 21, 2007 Много ви благодаря за отзивчивостта Цитирай
Dylan_101 Отговорено Март 21, 2007 Отговорено Март 21, 2007 olygofren, мерси. Къде ги намери? liquid_death, ти как ги искаш барабаните? По-изпипани но след седмица-две или по-груби за 1-2 дена? Освен това какво звучене горе-долу търсиш? Цитирай
liquid_death Отговорено Март 21, 2007 Автор Отговорено Март 21, 2007 Давай груби, но да не си личат чак очебиино ..... Звучене - death metal Цитирай
Dylan_101 Отговорено Март 21, 2007 Отговорено Март 21, 2007 Ето парчето на CoB: http://www.phys.ethz.ch/~marinov/DMP/COB.mp3 Имайте предвид че не го знам и направо каквото излезе от миди-то, това е. Съвсем леко съм го редактирал там където има бързи последователни удари само. Парчето на suffocation е на места доста различно от оригинала и ще ми отнеме малко повече време... Цитирай
olygofren Отговорено Март 22, 2007 Отговорено Март 22, 2007 (Редактирано) Намерих ги в www.911tabs.com -> guitar pro и после ги експортнах на MIDI Едит: Баси, тоя ДФХС кърти, много здрави семпли... Само малко ме дразни фуса, обаче като за quick-and-dirty решение направо няма грешка. Редактирано Март 22, 2007 от olygofren Цитирай
liquid_death Отговорено Март 23, 2007 Автор Отговорено Март 23, 2007 Страшно, страшно много благодаря!Перфектно! Цитирай
jFog Отговорено Март 23, 2007 Отговорено Март 23, 2007 ся остава само да чуем(видим) резултата Цитирай
Dylan_101 Отговорено Март 24, 2007 Отговорено Март 24, 2007 Ето го и funeral inception: клик Темпо 193. На места все още се разминава с оригинала, но надявам се не фатално. По принцип е много трудно парче с 50 смени на времена и тактове. Няма да ви е лесно, но все пак успех! Цитирай
liquid_death Отговорено Март 24, 2007 Автор Отговорено Март 24, 2007 Поначало Funeral inception сме я свирили с барабаниста ми доста пъти(репетиции и концерти), даже я има и записана на едно наше демо от 2005(много лошо качество), но сега той е в варна а аз в софия а ще излизам с едни други типове(сборна формация) на сцена тук(сф) на 3-ти в маската, та за това ми трябваха.... Много благодаря още веднъж. За жалост днес се разбра, че няма да са ми нужни за свиренето защото си намерихме барабанист.....все пак лайв е по-добре а също се оказа, че ще трябва да направим малко по-леки неща..... Така че за да оползотворя работата, ще запиша отгоре на тия барабани по едни китари и бас , и вокалки де и ще ги ъплоудна тук! Много се извинявам че се получи така и още ведъж искам да кажа че съм страшно благодарен!!!!!Dylan_101 - ако си от сф то ела на 3-ти в маската от 8 часа и потърси ме (Марин съм), същото се отнася и за olygofren и jFog - Ще има много бири за вас!!!!!! А за съфъкейшъна ето линк към кавъра от дъртото ми демо (мноо е зле) http://media.putfile.com/Abaddon---funeral-inceptioncover Цитирай
jFog Отговорено Март 24, 2007 Отговорено Март 24, 2007 на 3-ти баш със Dylan_101 ше чупим месир но ако се засечем ше почерпиш нема кък На Пламбето много целуфки да предадеш,знайм се, спали сме даже на едно легло,той обаче много грубо даже не си съблече рокрското яке като запишеш китарите може да напрайш сефтето на подфорума с кавърите Цитирай
Dylan_101 Отговорено Март 26, 2007 Отговорено Март 26, 2007 Лелей, ма в тая маска ит акива неща ли се свирят??? Май верно трябва да наминем някой път.. Цитирай
Recommended Posts