Smilian Публикувано Март 20, 2007 Публикувано Март 20, 2007 здравейте. искам да си купия някакъв свестен пулт до 16 микрофона, параметрик по възможност с ефект и да е без вградено стапало. говоря за някаква по-нормална цена около до 1500-1600лв за сега съм се спрял на Mackie cfx20 mk2 (http://www.musiciansbuy.com/mmMBCOM/images/mackie/mackie_cfx20mkii_top.jpg). чудех се за саундкрафт оба4е дочух 4е не всички модели са добри, а пък те са много. хубавите модели знам 4е са "Live" и "Spirit" ама не ми е по джоба . гледах и ямахите, обаче 16 каналната е със стапало и няма групи. тези, които са без стапало са или до 10 микрофоина или над 24. не искам да си взимам някой пулт дето никой не го е чувал или пък Behringer. Ще се радвам ако някой даде мнение за пулт с добър звук и възможности на прилична цена. Цитирай
fifcho Отговорено Март 20, 2007 Отговорено Март 20, 2007 Само ще кажа, че Макито си е Маки. Ако бях на твое място нямаше изобщо да се замисля и щях да го взема. Цитирай
f1_sound Отговорено Март 21, 2007 Отговорено Март 21, 2007 Еййй с този пулт съм озвучавал доста пъти и си работише добре За записи обаче вкарваше малко повече шум или поне на мен така ми си струваше Цитирай
Recommended Posts