Tehanox Публикувано Октомври 16, 2018 Публикувано Октомври 16, 2018 Ето го то: кратка прелюдия последвана от fugue-wanna be Ама дали е фуга, ще я бъде ли фугата, имате ли фуга, къде Ви е фугата. Даже въпроси от типа на морков ли е това, преследван ли сте от закона, имате ли настолна лампа. После да не излезе че не съм минал и не съм поспамвал. 1 Цитирай
Tehanox Отговорено Октомври 24, 2018 Автор Отговорено Октомври 24, 2018 (Редактирано) Спааааам-пия-но това го написах за ден, би следвало да е канон на октава с акомпанимент от afterthought акорди. малко е е криво... ама или така - или отива в кошчето с още хилядите му неща хаха Редактирано Октомври 24, 2018 от Tehanox Цитирай
Tehanox Отговорено Ноември 4, 2018 Автор Отговорено Ноември 4, 2018 Отново имитационна ф-ма, силно фуго-подобна заради наличието на тема; модулации и стрето - но без истински въпрос-отговор и със слаб контапункт; За това пък композицията е почти перфектна хармонично 1 Цитирай
Tehanox Отговорено Ноември 6, 2018 Автор Отговорено Ноември 6, 2018 Както обещах - орган-спама е жив. 3 гласа с ф-ма на фуга, този път има и контрапункт според скромните ми познания. Дали ще я бъде фугата? Това фуга ли е? Що за хармония е това? Кой знае а!? Ако пък има някой който разбира повечко... да се обажда моля! Цитирай
Tehanox Отговорено Ноември 9, 2018 Автор Отговорено Ноември 9, 2018 Последната композиция, но с променен въпрос - в който добавих три хроматични тона за цвят и всичко звучи по съвсем нов начин - което ме тласна да довърша с тромбони. Поиграх си с динамиката и тембъра, доста голямо предизвикателство е да звучат три гласа отчетливо едновременно - на някои места се справих на други не толкова - грешките си ги запомням за следващия път. Ето ако на някой му е интересен сет-ъп-ъ ми горе долу: Цитирай
Tehanox Отговорено Декември 5, 2018 Автор Отговорено Декември 5, 2018 наивитетско loop-ващо се пиано с доста модулации Цитирай
Tehanox Отговорено Декември 14, 2018 Автор Отговорено Декември 14, 2018 Композиция в минималистичен стил; Саундтрако-подобна; Наздраве ако има слушатели може да драснете два реда критика или не. Цитирай
mrdurandt1 Отговорено Януари 21, 2019 Отговорено Януари 21, 2019 Приятни композиции с много потенциал! 1 Цитирай
Tehanox Отговорено Март 10, 2019 Автор Отговорено Март 10, 2019 On 1/21/2019 at 8:48 PM, mrdurandt1 said: Приятни композиции с много потенциал! Благодаря! Кратка нова композиция за всички фенове Цитирай
Recommended Posts