Fenix Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 Само акустични ли вече? Уа, тва ще рече ли, че в България вече не се произвеждат ел.китари?!! щом наричаш ел. китари онези подобия на сап които правеха...... иначе тази фанданго дали ще стане за прилични записи? Не обиждай хубавата ми електрическа китарка, дето някой ден (като стана богат и известен ) ще я направя перфектна!!! Цитирай
stratocaster Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 Само акустични ли вече? Уа, тва ще рече ли, че в България вече не се произвеждат ел.китари?!! щом наричаш ел. китари онези подобия на сап които правеха...... иначе тази фанданго дали ще стане за прилични записи? Не обиждай хубавата ми електрическа китарка, дето някой ден (като стана богат и известен ) ще я направя перфектна!!! дубрйе като станеш ми се обади. ще ми пратиш малко парици (само 1000$) толкова много ли искам Цитирай
Fenix Отговорено Март 18, 2005 Отговорено Март 18, 2005 ще ми пратиш малко парици (само 1000$) толкова много ли искам Няма проблеми. :hello: Цитирай
Recommended Posts