ellkano Публикувано Март 15, 2007 Публикувано Март 15, 2007 Здравейте! Имам следния въпрос: Имам два клавира и искам да ги свържа така, че единия да ползва звуците (блендите) от другия, като и двата да звучат едновременно и самостоятелно. В смисъл единия да си свири със звука, коийто съм избрал от неговите банки, а другия със звук, избран от банките на първия. И двата имат MIDI IN/OUT/THROUGH. Възможно ли е да стане това, което искам и ако е възможно - как? Благодаря ви предварително! Поздрави! Цитирай
Teiton Отговорено Март 16, 2007 Отговорено Март 16, 2007 [Здравей!Цялата работа става и с 1 миди-кабел.Ако ги свьржеш с 2 (MIDI IN to MIDI OUT и MIDI OUT to MIDI IN), и 2-та клавира ще свирят еднакво.Каквото имаш на единия,това ще имаш и на втория.Без значение на кой клавир свириш,ще се чува едно и сьщо.Мойто мнение е,че ще ти е по-лесно само с 1 кабел.Успех! Цитирай
ellkano Отговорено Март 20, 2007 Автор Отговорено Март 20, 2007 Здравейте отнов Ето какво направих - купих си два миди кабела и вързах двете свирки MIDI IN/OUT и MIDID OUT/IN. И сега, от свирка 1 ползвам звуците в свирка 2. За това прблем няма, но...НО звука по този начин излиза само то свирка 2, т.е. не мога да контролирам силата на звука в свирка 2 (тази, която ползва звуци по midi канал). Има ли начин това да се оправи? 10X! Цитирай
dany Отговорено Март 20, 2007 Отговорено Март 20, 2007 Най-вероятно не. Имаш ли динамика при това положение? Цитирай
ellkano Отговорено Март 21, 2007 Автор Отговорено Март 21, 2007 Не, динамика няма Хм, очевидно няма как да стане това, което искам. Все пак ако някой има идеи да казва Цитирай
fifcho Отговорено Март 22, 2007 Отговорено Март 22, 2007 Пробай с MIDI THRU ако имаш на синтовете. Цитирай
Recommended Posts