Aresius Публикувано Март 15, 2007 Публикувано Март 15, 2007 Преди два-три месеца някъде направих композицията "Twilight Symphony", a това тук е втората и част. Парчето не е точно симфония, а по-скоро комбинация между класическа музика и саундтрак. Музикално не смятам че съм дорасъл да правя такава сложна музика, но пък имам желание и поне се опитвам, пък дали резултатът е добър, вие ще прецените. Ще се радвам да прочета коментарите и критиката ви за композицията. Парчето може да го чуете от тук ---> ЦЪК Приятно слушане! Цитирай
Wolfheart Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 Aresius браво човече, музиката е страхотна.сподели ако обичаш и с какво е направена,така че и ние да се поучим. ;) Цитирай
ililst Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 Браво!!! чудесно е!!!! Останалите композиции също са много добри!!! Цитирай
alexthegreat Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 Аплодисменти и от мен...страхотна композиция: завършена, емоционална, героична и т.н....както си трябва. Завиждам ти (колегиално ) BTW какво стана с ефическата песен? Ще има ли студиен запис? Цитирай
jFog Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 много завършено и майсторско произведение. Епично във всички смисъли на думата абсолютно е! Цитирай
Aresius Отговорено Март 16, 2007 Автор Отговорено Март 16, 2007 Благодаря за положителните коментари и за това, че сте си направили труда да прослушате парчето. Композицията е правена на Фрути Лупс. Разбира се, ползвал съм и външен плъгин - Edirol Orchestral, а флейтата съм я взел от Абсинт 2. Използвал съм и стрингс и хорове от саундфонтове. BTW какво стана с ефическата песен? Ще има ли студиен запис? Все още не съм я дал в студиото, но и това ще стане съвсем скоро. В момента обаче едно друго мое парче е в студио за миксиране и мастеринг. Също така някои инструменти ще са изсвирени на живо. Скоро парчето ще е готово и ще го споделя с вас. Цитирай
LOE Отговорено Март 16, 2007 Отговорено Март 16, 2007 на места атаката на стринговете е различна и звучи все едно цигуларите изостават от всичко останало няма динамика, инъче композицията е приятна ако се изсвири живо с добър диригент, или нареди с по добри семпли и повече динамика ще стане много яко Цитирай
Recommended Posts