HristoN Публикувано Септември 11, 2018 Публикувано Септември 11, 2018 Привет, От известно време много се зарибих с въпросния hang drum, и доста проучих, но за жалост единствените такива налични в БГ са по над 3300лв, което е доста извън бюджета ми. Мой приятел ми каза, че има блед спомен как някой в БГ е правил такива, та това е въпросът ми - има ли такъв човек в БГ наистина, от когото мога да си купя hang drum? Под 1500 долара оналайн не намирам, а не ми се иска да давам толкова пари за нещо, което не съм чул на живо. Благодаря! Цитирай
MadLemon Отговорено Януари 21, 2019 Отговорено Януари 21, 2019 https://rav-vast.com/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=1444668858&utm_term=rav drum&gclid=EAIaIQobChMIifXP-I7_3wIVlM13Ch3CBQeWEAAYASAAEgJi7_D_BwE Пипал съм две такива и мога да кажа, че по нищо не отстъпват на оригинала. Горе долу към 1200 лева с доставката.. Цитирай
Tehanox Отговорено Февруари 12, 2019 Отговорено Февруари 12, 2019 Леле "арийската"-new wave слаш източна слаш веган визуална пропагандата която го съпътства ще ме скапе от смях Не просто инструмент и музика - а цял life-стайлинг и програма за разкършване хахаха Цитирай
misterj Отговорено Февруари 12, 2019 Отговорено Февруари 12, 2019 Потърси във фейса drum cirkle - води го Бъни от Оратница. Отиди и говори с него. Той има акустичен и електронен. Поздрави го, страхотен пич е!Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts