Fashion Публикувано Август 27, 2018 Публикувано Август 27, 2018 Поради малкото информация на наша почва, предполагам и малкото собственици на китари от тази марка, пускам тема, за да могат такива като мен, търсещи новото и непознатото да се докоснат дори теоретично до тези инструменти от последващи коментари и мнения. По мое наблюдение марката PRS все още не е много популярна в Бъгария, може би основната причина е високия ценови диапазон, дори на бюджетните инструменти. Наскоро се сдобих с инструмент от тази марка, PRS S2 Custom 24 30th Anniversary. Това е среден клас инструмент, най-евтиния от USA-производството(~ $1600, в Европа в евро). За сега можа да изкажа само първоначално мнение, понеже я притежавам както казах, от седмица-две и не е тествана при всички условия, основно на репетиция и домашно ползване. Плюсове: Красив инструмент с поглед съм детайлите. Интересна вибрато система добре изработена и добре функционираща, тук феновете на Флойд-да, могат да се разочароват, но има модели и с такъв. Адаптри, поне при модела, който притежавам са много добри, за музиката ,която харесвам (80-ки хард и хеви саунд). Брилянтен клийн саунд и същевременно много добър драйв, уж с леко бъз, но и среди,и ниски с умерено присъствие. Първоначалното ми мнение беше двусмислено, но след няколко репетиции сам и с друга китара в бaнда, всички съмнения са разсеяни, това е сериозен метал инструмент, който може да гали душата и в нежния регистър. Минуси: Високата цена няма да споменавам, но можеше и да е по-умерена! Ще спомена грифа, въпреки, че не е минус, но за мен е нещо ново, 25" скала, малък радиус, леко дебел, но лесно се свиква. Това е за сега, още емоционално съм обременен от новия инструмент, но ще споделя и мнение след по-продължителни тестове. Мнението ми е персонално, базирано на опита и приложението на инструмента, както съпоставката му с другите инструменти , които притежавам в съответния ценови клас. Наздраве! 4 Цитирай
Fashion Отговорено Август 28, 2018 Автор Отговорено Август 28, 2018 Поради невъзможност да направя видео ревю на PRS S2 Custom 24 30th Anniversary, се възползвам от наличните в мрежата: Цитирай
jabs Отговорено Август 28, 2018 Отговорено Август 28, 2018 Великолепни китари, честито. Преди години се сдобих с една Custom 24, все още ми е любима. Ще запиша нещо след отпуската, за спорта Цитирай
Recommended Posts