AXE Отговорено Ноември 24, 2004 Отговорено Ноември 24, 2004 Абе той човека вече забрави за рожденния си ден - вие... Цитирай
Zdravko Peev Отговорено Ноември 24, 2004 Отговорено Ноември 24, 2004 Ах мамка му! Таз тема била от 29 октомври Хахах, кой я изкара... аз сефте днес я видях и изобщо не ми мина на ум, че е от преди месец :wall: :twisted: Нищо, жив и здрав :hello: :green: Цитирай
Snowwhite Отговорено Ноември 24, 2004 Отговорено Ноември 24, 2004 Виноват-признавам си...Ама вие като не четете ВСИЧКИ нови мнения...Кой ви е крив .Аз съм си казала,че е на инвалиден стол пожеланието... Цитирай
bulby Отговорено Ноември 24, 2004 Отговорено Ноември 24, 2004 Абе това за инвалидния стол - и параолимпийските игри са олимпийски игри ! Пак благодаря на всички за пожеланията flisk - Ама аз яката китара вече си я имам, сега остава да ми пожелаеш яки лампов усилвател, предусилвател, екстеншън кабинети, процесор, Wah педал и тн. :green: Цитирай
Steve_Vai Отговорено Ноември 24, 2004 Отговорено Ноември 24, 2004 Абе то не е много навреме, ама ЧЕСТИТО И ОТ МЕН! късмет! Long Live Rock'n'Roll! Цитирай
Recommended Posts