Vic7oR Публикувано Март 13, 2007 Публикувано Март 13, 2007 Здравейте. Тък като си взех ел. китара преди броени минути не ми е ясно как мога да я включа към компютъра. Кабела същия като китара-усилвател ли е? Приставка ли се слага? Моля, ако някой има време и желание, нека ми обясни подробно.. Благодаря. Цитирай
f1_sound Отговорено Март 13, 2007 Отговорено Март 13, 2007 (Редактирано) Ако си с дънна звукова карта, а и не само ти трябва преходен жак ,голям към малък мъжки, включва се в микрофонниа вход на звуковата карта , който се намира на гърба на компа и ако е дънна саунд картата представлява едно от три малки дупчици /бати изразното срадство дето употребих /на средната дупчица така мисля има нарисуван микрофон в него включваш китарата и след това от волуме контрала, който се намира доло в дясно /едно малко говорителче/ като кликнеш върху него излиза едно прозорче с много плъзгачи там махаш да няма отметка на MIC /LINE IN демек на микрофона дано ме разбереш че такова обяснение му дръпнах кажи му здраве, ама по лесно не мога да го обясня Редактирано Март 13, 2007 от f1_sound Цитирай
Recommended Posts