Black*Sabbath Публикувано Март 10, 2007 Публикувано Март 10, 2007 Стана ми интересно за песента Блек Сабат.Някой тук които я е свирил какво ще каже.Кой е най-добрият вариянт според вас?Аз съм виждал 3-4 разли4ни вариянта,но като гледа на лайв свири друго...аз съм пробвал да измисля нещо ама все не ми зву4и както трябва.Кажете вие как я свирите. Цитирай
Black*Sabbath Отговорено Март 10, 2007 Автор Отговорено Март 10, 2007 Извинявам се за 2рия пост,ама немога да редактирам стария.Интересуваше ме бътзата 4аст от песента,когато се пее следното: Is it the end, my friend? Satan's coming 'round the bend people running 'cause they're scared Yes people better go and beware! No, no, please, no! Цитирай
cone Отговорено Март 14, 2007 Отговорено Март 14, 2007 Ще ти кажа как го чувам аз: докато китарата свири рифа, ти свириш само сол (10 прагче на струна А), след това, в частта с уа-уа ефекта свириш: G, F, E, D#, или А: 10(1 такт)/8(1т.)/7(1т.)/6(1т.). Краят, мисля, ти е ясен . Това е, ако има нещо неясно - питай. Цитирай
Black*Sabbath Отговорено Март 16, 2007 Автор Отговорено Март 16, 2007 Края го знам как е,даже мога и да го 4уя но докато китарата си свири рифа ми се бърка малко.Пробвал съм на 10 праг4е,но по-добре ми зву4и ако е на 3то праг4е на най-горната струна.Пробвал съм да свиря и рифа на китарата,ама ... не става.Когато гледам на лайф изпълнение какво прави басиста...прави нещо съвсем разли4но...а това което 4увам мисля 4е е 3тото праг4е на най-горната струна.Малко ми е объркана тази 4аст от песента и ... мерси все пак. Цитирай
Recommended Posts