muzicantini Публикувано Март 9, 2007 Публикувано Март 9, 2007 Някой може ли да помогне. ТАзи мелодийка винаги ме е кефила и искам да я намеря на ноти за китара. Цитирай
Django Отговорено Март 11, 2007 Отговорено Март 11, 2007 Някой може ли да помогне. ТАзи мелодийка винаги ме е кефила и искам да я намеря на ноти за китара. А имаш ли я на запис в изпълнение на китара,щото аз не се сещам дали въобще се свири на китара Цитирай
muzicantini Отговорено Март 11, 2007 Автор Отговорено Март 11, 2007 Нямам я на запис, но ще се опитам да възпроизведа основно по слух тоновете в началото: E A H C D H C A A A G# H E E E Е Е D D E F H C D E A A H C C D H H C A. Дано някой зацепи. Цитирай
Django Отговорено Март 12, 2007 Отговорено Март 12, 2007 Нямам я на запис, но ще се опитам да възпроизведа основно по слух тоновете в началото: E A H C D H C A A A G# H E E E Е Е D D E F H C D E A A H C C D H H C A. Дано някой зацепи. Хахахаха)) Това ме изкефи....но иначе пиесата незнам дали е има Ако знаеш руски пробвай в руския форум за класическа китара-www.demure.ru или световния форум-www.delcamp.net Успех Цитирай
Тони96 Отговорено Април 17, 2007 Отговорено Април 17, 2007 Нямам я на запис, но ще се опитам да възпроизведа основно по слух тоновете в началото: E A H C D H C A A A G# H E E E Е Е D D E F H C D E A A H C C D H H C A. Дано някой зацепи. Хахахаха)) Това ме изкефи....но иначе пиесата незнам дали е има Ако знаеш руски пробвай в руския форум за класическа китара-www.demure.ru или световния форум-www.delcamp.net Успех Благодаря много за сайта!!! УСПЕХ Цитирай
Recommended Posts