muzicantini Публикувано Март 9, 2007 Публикувано Март 9, 2007 Поиграх си и чрез програмата за писане на ноти Finale направих аранжимент на песента "Хубава си моя горо" за китара, цигулка и виолончело. Ето какво се получи (звука мможе да е малко неприятен, но това е заради МИДИ формата. ЛИНК Цитирай
Свилен Бас Отговорено Април 10, 2007 Отговорено Април 10, 2007 (Редактирано) Звучи ми малко като неуспешно изсвирена композиция от "Синовете на Один", превръщаща се във втората си част на агресивен Клайдерман! Пробвай да сложиш характерните украшения, които изисква тази песен, поне при тихата част, пък после я развивай както си искаш - поне аз не мога да я приема без орнаментиката, която очаквах, използвана поне веднъж! Надявам се, че не ме разбираш погрешно. едит: И си качвай песните на по-човешки сървър щото повечето хора може да са се отказали още преди да са я чули, като са видели за какво става въпрос. То и аз щях да се откажа, но поне съм свалял от там, та пак се престраших... Редактирано Април 10, 2007 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
Katsko Отговорено Април 10, 2007 Отговорено Април 10, 2007 (Редактирано) Готово е за саундтрака на японско RPG за плейстейшън 2..примерно Disgaea, надявам се целта е била подобна Редактирано Април 10, 2007 от Katsko Цитирай
Recommended Posts