sevenstring Публикувано Март 8, 2007 Публикувано Март 8, 2007 Абе, откакто си търся кубе, вече срещам 5-6 обяви за този модел. При това обичайният случай е: купено преди няколко месеца, почти неизползвано, супер изгодна цена. Това хубаво, ама ме навежда на мисълта, че това нещо ще да е голямо разочарование, щом хората масово се отървават от него и то с цената на немалки отстъпки. Та, някакви впечатления? Цитирай
Raxus Отговорено Март 8, 2007 Отговорено Март 8, 2007 (Редактирано) Честно да ти кажа на мен ми харесва,но по скоро е за начинаещи.Може би хората се оттървават от него щот не е много мощно(мисля че беше 15 W или май се лъжа).Иначе издава много сносен звук.На мен ми се струва чист и повечко ми харесва от звука на Маршал.Аз попринцип свиря на едно Champion DSP 30 вата и много ми харесва. Едит опа май съм объркал за Fender Fm 212 R, че е 15вата Голям съм леймър Редактирано Март 8, 2007 от Raxus Цитирай
bratmito Отговорено Март 8, 2007 Отговорено Март 8, 2007 Raxus,мисля че става въпрос за друг модел.FM212R е 100 вата. Не съм свирил на такъв но до колкот съм чувал има хубав чист канал и драйв според некои много як,според други голям пърдеж. Цитирай
stratocaster Отговорено Март 8, 2007 Отговорено Март 8, 2007 (Редактирано) ЧОВЕКА ПИТА ЗА 212 Р - то е с 2 12 инчови говорителя и далеч не е 15 вата гледам че тътсиш и рандал - е рандала е светлинни години над тоя фендер. имал сум по-малкия брат на тоя фендер - ФМ65 Р и за нищо не става - пълна отврат, трагедия, комедия и тотален провал на инжинерната мисъл драйва не става - ама въобще. струва ти се добре ако досега си свирил с кремоната на баща си и с някой ВЕФ - истината е че драйва е лайнян отвсякъде - няма никаква плътност чистияканал още по-малко сори че така се изказвам, ама така го бях намраизл, че ми идеше да предложа да ги забранят със закон ИМХО взимай рандал и не му мисли Редактирано Март 8, 2007 от stratocaster Цитирай
7thString Отговорено Март 8, 2007 Отговорено Март 8, 2007 Присъединявам се... Имам чувството, че фендер са се опитали да си направят антиреклама с тоя сандък... Цитирай
AorA_Bass Отговорено Март 8, 2007 Отговорено Март 8, 2007 Това че за нищо не става е много силно казано..що се отнася д о65- ватовия модел повярваи има разлика в звука от 100 ватовия...що се отнася до драйва и аз едно време го смятах за пълен боклук, НО какво установих след време..че драйва звучи убииствено с добра скъпа китара и добри адаптери(нещо тиично за аналоговто искривяване). А ти приятелию най-добри иди в някой музикален магазин където го продават и го чуй..тук ще чуеш само субективни мнения, а за теб ти най-добре можеш да си прецениш! Цитирай
black_waltz Отговорено Март 8, 2007 Отговорено Март 8, 2007 аз няколко месеца свирих с такова, от всички кубета които съм пробвал(включвам всякакви вермони, регенти и други такива) звука на това кубе най-малко ми хареса. Драйва му става, за някакви по-леки неща върши работа, но чистия канал - не. бай дъ уей има поне още 1-2 теми за този усилвател, можеш да удариш едно око на търсачката. Цитирай
sevenstring Отговорено Март 8, 2007 Автор Отговорено Март 8, 2007 От казаното до тук разбирам, че продуктът е поредния от категорията "икономията е майка на мизерията" . Благодаря за коментарите, с които в общи линии потвърдихте съмненията ми и ме насочихте още по-твърдо към Randall! Цитирай
Raxus Отговорено Март 8, 2007 Отговорено Март 8, 2007 Offff Да бе усетих се че не е 15 ватов ама късно.Sorry Цитирай
7thString Отговорено Март 8, 2007 Отговорено Март 8, 2007 Дам, 15 ватовия е ФМ15, който откровено звучи по-добре Цитирай
pacodonati Отговорено Март 8, 2007 Отговорено Март 8, 2007 Дам, 15 ватовия е ФМ15, който откровено звучи по-добре Еееееееееее......това вече си е живо оливане!!!!! Цитирай
Smokejack Отговорено Март 8, 2007 Отговорено Март 8, 2007 (Редактирано) Взимай Randall-a и не му мисли!!!Няма да съжаляваш,т`ва е истинска машина,знаеш Редактирано Март 8, 2007 от Smokejack Цитирай
7thString Отговорено Март 9, 2007 Отговорено Март 9, 2007 Дам, 15 ватовия е ФМ15, който откровено звучи по-добре Еееееееееее......това вече си е живо оливане!!!!! Лично мнение, мисля, че като притежател на едното и бивш притежател на другото имам право на такова Цитирай
metalhammer Отговорено Март 9, 2007 Отговорено Март 9, 2007 (Редактирано) Объркахте момчето да му се невиди. Рандал та рандал та рандал. Ами зависи какъв саунд търси и с каква китара свири , в какъв стил се е насочил. Много ясно че фендер няма да пуснат забюджетен модел амп който звучи като маршал. Всичките изказали се - един въпрос - свирири ли сте на истински 20 годишен примерно басман фендер ??? Заща се получава типично българското сравняване на неща който не са съпоставими ?? тва е яко тва е шитс Ми напишете - Аз свиря еи такъв стил , в такава банда , търся такъв звук имам такава китара , тоя амп ми допада с онзи другия съм му правил сравнение в репетиционната и т.н. Ебати детския форум сте нямам думи . Редактирано Март 9, 2007 от metalhammer Цитирай
Recommended Posts