denchito2 Публикувано Юни 8, 2018 Share Публикувано Юни 8, 2018 Здравейте колеги! Имам проблем с моя клавир korg pa3x. Проблема е такъв че преди някой ден го пуснах и ми работеше много бавно (забиваше). След което попитах един приятел за какво е така и той ми каза, че това се получава щото сменям мн сетове и ми каза да го форматирам клавира. Така и направих и проблема се оправи. След 2 дена пак пъскам клавира и пак зацепване. Възможно ли е това да е от батерията на клавира ,защото често ми мига standby. Благодаря предварително. Ще се радвам да мипомогнете Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Apple&VSTI Отговорено Юни 9, 2018 Share Отговорено Юни 9, 2018 (Редактирано) От батерията няма да прави така, макар че е възможно и тя да ти е за смяна вече, но тя няма отношение към проблема за който говориш. По-скоро е възможен проблем с RAM-паметта, не е лошо ако имаш приятел или колега да го помолиш за пробата да ти даде да тестваш с друга платка RAM-памет, поне аз на твое място от това бих започнал, защото ако след проба с друга памет и префлашване на ОС не ти се реши проблема, нещата вече са по-сериозни и ще имаш нужда от сервиз. Поздрави. Редактирано Юни 9, 2018 от Apple&VSTI Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lorimar Отговорено Юни 13, 2018 Share Отговорено Юни 13, 2018 Да възможно е да от RAM паметта както казва колегата! Колко е твоята 128 MB или 256 MB, първата е оригиналната с която се произвежда този модел, също е и на ПА2х! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts