midget Публикувано Март 13, 2005 Публикувано Март 13, 2005 Много искам да се науча да пея,но досега само съм говорила по телефона с ръководители на вокални групи и ми казват,че вече е късно.(аз съм на 15)Не искам да се отказвам,само защото някой така казва,решила съм ,че наистина желая да пея.Ще се радвам , ако ми препоръчате някой ,към когото да се обърна. Цитирай
Fenix Отговорено Март 13, 2005 Отговорено Март 13, 2005 Много искам да се науча да пея,но досега само съм говорила по телефона с ръководители на вокални групи и ми казват,че вече е късно.(аз съм на 15)Не искам да се отказвам,само защото някой така казва,решила съм ,че наистина желая да пея.Ще се радвам , ако ми препоръчате някой ,към когото да се обърна. Казали са ти че си голяма??? За пеене? Тия са много зле Аз не мога много много да ти помогна, но ако наш'та Снежанка има време... (как я натопих само :green: ) :hello: Цитирай
eXile Отговорено Март 13, 2005 Отговорено Март 13, 2005 ЛоЛ, доколкото знам оперното пеене се започва след 20-тата годишнина, за да се избегне мутацията на гласа. 15... На 15 предполагам, че е късно за детски изпълнения и рано за сериозно пеене :think: Цитирай
bulby Отговорено Март 13, 2005 Отговорено Март 13, 2005 Веднага пиши едно PM на Snowwhite. Тя наистина ги разбира нещата, знае как да отпуска и мотивира хората, които ходят при нея и не взима толкова скъпо, колкото разните там надути лелки и чичковци, които си мислят, че след като са завършили Консерваторията са богове. Ако искаш да пееш в групи, да започнеш уроци по пеене/солфеж на 15 години е повече от прекрасна възраст - аз съвсем наскоро започнах, а съм на 18 вече. Цитирай
Topsun Отговорено Март 13, 2005 Отговорено Март 13, 2005 абе само на 15 си!има хора които пропяват на 60.само си направи извода за какво става въпрос... Цитирай
MAUGLY Отговорено Март 13, 2005 Отговорено Март 13, 2005 Щом си решила хващай се в ръце!!! Щом ти се пее давай - с теб сме. Хич не ти е късно. Добре е да се видиш с някой педагок, който наистина разбира щото в тая възраст е деликатна работата.Моят съвет е да почнеш да се занимаваш сериозно с теория(дори и да ти се стори скучно това ама тва е от огромно значение) и по малко с вокална постановка. Задължително трябва да те чуе опитен човек и да те насочи. Ако трябва помощ свиркай Цитирай
Mandalay Отговорено Март 13, 2005 Отговорено Март 13, 2005 Не познавам Снежанка и не мога да коментирам, но мога да ти препоръчам моята учителка по пеене! Ама НАИСТИНА я препоръчвам, ако нямаш уговорка още със Снежанка, пиши ми едно ПМ или в ICQ 234084904, за да ти обясня с подбробности. Но ако си решила сериозно (пък и не чак толкова) няма да останеш разочарована. Цитирай
MAUGLY Отговорено Март 13, 2005 Отговорено Март 13, 2005 Не познавам Снежанка и не мога да коментирам, но мога да ти препоръчам моята учителка по пеене! Ама НАИСТИНА я препоръчвам, ако нямаш уговорка още със Снежанка, пиши ми едно ПМ или в ICQ 234084904, за да ти обясня с подбробности. Но ако си решила сериозно (пък и не чак толкова) няма да останеш разочарована. коя е твоята учителка по пеене, ако не е тайна де!!! Цитирай
Mandalay Отговорено Март 13, 2005 Отговорено Март 13, 2005 (Редактирано) Не е тайна. Миглена Ценова се казва. Ама не ме разпитвай повече тука, ако искаш на ЛС мога да ти кажа повече. Ше земе да ми се разсърди, ако разбере че и правя реклама тука, щото и сега едвам смогва на учениците дето са при нея... Редактирано Март 13, 2005 от Mandalay Цитирай
Recommended Posts