karapetkov Публикувано Март 7, 2007 Публикувано Март 7, 2007 Привет, Любопитно ми е дали сте запознати със системата за само-подготовка на Брет Манинг? Ето връзка към сайта на програмата: Singing Success Става дума за 12 CD-та с поетапни упражнения и обяснения. Освен това има и друга програма (3 CD) с упражнения за вибрато. Значи, човечеца още в 1-во CD си демонстрира 5-октавната машинка, а обясненията, които се дават от начало докрай са изчерпателни и ми помогнаха много. Аз лично, отскоро я отпочнах и мога да кажа, че имам направо пробив. Не само упражненията, ами, най-вече обясненията и онагледяванията към тях са много добри. Интересно ми е мнението Ви по въпроса? Ако някой се интересува от програмите, мога да ги кача някъде? Цитирай
vane Отговорено Март 9, 2007 Отговорено Март 9, 2007 Звучи яко, ти купи ли си програмата - не те ли изментиха нещо. Иначе викаш че си заслужава? Цитирай
Infinity Отговорено Март 9, 2007 Отговорено Март 9, 2007 Ако някой се интересува от програмите, мога да ги кача някъде? Да, моля, качи ги, ако не те затруднява. Би било интересно и полезно за всеки от нас, дори и за тези които не биха си признали. Цитирай
karapetkov Отговорено Март 10, 2007 Автор Отговорено Март 10, 2007 Звучи яко, ти купи ли си програмата - не те ли изментиха нещо.Иначе викаш че си заслужава? Купих си програмата, да. С диамантената ми кредитна карта в emule-visa inc. Ще кача програмката в дата. Бг, като ми отпуснат повече място. Ще уведомя своевременно. Поздрави. Цитирай
karapetkov Отговорено Март 10, 2007 Автор Отговорено Март 10, 2007 Значи, малко ми е трудно да го кача по сървърите, че трябва да се иска пространство, па да се чака и алабала. По-добре е, който иска да ми пише лично съобщение и да си каже ICQ или Skype и ще Ви го прехвърля директно. Така е по-ОК мисля? Пишете. Цитирай
sonata Отговорено Март 13, 2007 Отговорено Март 13, 2007 Много ще съм ти благодарна ако ми дадеш възможност да се запозная с този метод Аз имам на Роджър Лъв, но не съм във възторг Само че неговото е само 1 сд e-maila ми е muzikanaevropa@abv.bg skype e sonata564 Цитирай
sonata Отговорено Март 20, 2007 Отговорено Март 20, 2007 Изтеглих я и аз Има много обяснения, малко упражнения, но онагледяване не открих Цитирай
karapetkov Отговорено Март 27, 2007 Автор Отговорено Март 27, 2007 Ето торенти към програмите: brett 1. и Brett 2 Регвате се и сваляте. Цитирай
Кика Отговорено Март 28, 2007 Отговорено Март 28, 2007 karapetkov, Благодарско! Цял живот ще те споменавам Курса според мен е страхотен, но аз съм съвсем начинаеща / пея от половин година / , и мисля че много хубаво, разбираемо и точно са обяснени нещата, които ме интересуват. Вероятно за по-напреднали няма да е толкова впечатляващ Be safe. Цитирай
rocker_vn Отговорено Март 28, 2007 Отговорено Март 28, 2007 преебали са всички торенти....нищо не мога да изтегля аз да го ева... Цитирай
Recommended Posts