Zombajo Публикувано Март 13, 2005 Публикувано Март 13, 2005 Хора, я ми споделете, ако някой от вас е имал шанса да чуе или притежава... някакви мнения за този китарен процесор, защото имам една оферта да си го купя и искам малко рецензии от хора, които вече са го ползвали... Ако някой има и някакви семпли ще е чудно Цитирай
vovcho Отговорено Март 13, 2005 Отговорено Март 13, 2005 Да, аз бях притежател. С това нещо доста сполучливо можеш да свириш Мейдън(все за тях говоря ), примерно. Аз най му харесвах "чистите" бленди, които си правех. Обаче имах и един проблем, който така и не успях да реша и общо взето заради това продадох процесорчето. Яки микрофонии. Такива изцепки са ставали, че ужас направо. Предполагам, че просто аз не съм имал силите да управлявам мощта му (яко Ю-ги-о). Та ако можеш пробвай предварително за един два дни. Цитирай
bulby Отговорено Март 13, 2005 Отговорено Март 13, 2005 Доста стар процесор е. Китариста на Епизод свири с него, ако те кефи звука му... Ама стига съм им правил антиреклама на джаджата Цитирай
kiossovski Отговорено Март 13, 2005 Отговорено Март 13, 2005 Стар е наистина. Но явно е доста сполучлив. Аз имах такъв и го продадох за 350лв преди 2 години. Откъм фленджъри дилеи и ривърби няма равен на себе си. Компресора му също е супер готин - все пак Диджитек и ДОД са една фирма... Единственото лошо е че дисторшъните му звучат леко цифрово, а и спийкър симулациата му е просто 7лентов графичен еквалайзер. Но има вътре и един 12лентов еквалайзер, така че имаш шанс да постигнеш готини неща. Пробвай го обаче, за да видиш дали на теб ще ти пасне. Цитирай
vovcho Отговорено Март 14, 2005 Отговорено Март 14, 2005 Упс, говорим за различни неща. Аз говоря за RP100. Извинявам се. Цитирай
Recommended Posts