makedonetsa Отговорено Март 14, 2007 Отговорено Март 14, 2007 Извинявам се колеги ама в БГ скъпите серии на Ziljian са доста над 500$. Примерно моя райд "K-custom" е някъде около 900лв !!! Представетеси колко ще е целия сет от тази серия !!! Дори в Сащ този райд е около 350$ Цитирай
tekknec Отговорено Март 15, 2007 Автор Отговорено Март 15, 2007 ок,някой може ли тогава да ми каже от пайст кои серии са добри...за алфа знам,,,2002 как е,другите серии как са,алфата сет фус краш и райд са 800.неможе ли за тез паси АА на сейбън да си зема? аре братяяяяяя,думайте за пайстт т т тт т т т Цитирай
eL_NinYo Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 (Редактирано) Ами то с чинелите е доста субективно.Аз лично бих предпочел ZXT - титаниума пред Алфа. Тази серия на Пайст никак не я харесвам.Но пък според много хора не е лоша. 2002 е скъпа серия и безспорна класика в хард рок музиката. АА Сейбиън няма от къде да си вземеш :/ Както и от "скъпите" Зилджани.Те се намират само 2ра ръка или ако има кой да ти донесе от Щатите Колкото и малоумно да звучи - ако много се чудиш какво да си купиш - вземи си от скъпите чинели на Стаг. Редактирано Март 15, 2007 от eL_NinYo Цитирай
tekknec Отговорено Март 15, 2007 Автор Отговорено Март 15, 2007 днеска ходих до райсинг форс-а и ми казаха 4е доставката става до месец,независимо за какъв зилджан става на ? каза ми 4е примерно ако краш струва 300 $ ще ми го продадат за 300 $...с 2 думи може да ги достават срещу капаро и беез спяциално оскъпяване.Ама тва са луди кинти.Или шси зема титаниум-а или обикновенна zxt zht.По-нататък като се понау4а ще сменям.Или ще чакам далавера от форумчето.Днес ми направи и още едно нещо впечатление като бях в динакорд.Че стейдж-а не е с Ремо а с некви по лиценз на Ремо.Някой може ли да ми каже кви са тея кожи и ще има ли разлика ако ги сменя с оригинално ремо(ако си намеря де) пак благодаря на теб теб и теб и най-вече на теб дето ще цъкнеш бутона Нов отговор.бла бла Цитирай
Recommended Posts