tekknec Публикувано Март 6, 2007 Публикувано Март 6, 2007 Здравейте всички.Значи реших да си взема нов сет Ямаха,обаче на изплащане де Тааа много се тормозя защото тва треве да стане в събота...и проблема ми е кой сет точно да си взема? rydeen http://www.yamaha-europe.com/yamaha_europe...deen/index.html или stage custom http://fr.audiofanzine.com/produits/index,...age_custom.html каква е разликата? а кое е по добро от къстъм-а и сонор 2005? моля Ви,на вас разчитам за съвети.. още нещо : понеже сета се продава без hit-hat,right i crash дайте и съвет за чинели,искам нещо наистена качествено,за около 500лв... благодаря на всички предварително! От вас зависи кво ше си взема съботата Цитирай
AccesS Отговорено Март 6, 2007 Отговорено Март 6, 2007 (Редактирано) stage custom са класа и отгоре над рийден . разликата трябва да си слепец да не я видиш, за това дали ще я чуеш си зависи от теб. м/у стейджа и форс 2005 си е въпрос на фенство, и едното и другото имат предимства които са разисквани в няколко теми, порови се малко . като цяло моят избор е бил и си остава стейдж къстъм за барабани до 2000лв. 500лв за сет чинелки си е скромна сума за нещо добро особено нови. разгледай в раздела купува/продава . потърси makedonetsa той има оферти за чинели зилджан, стагг и т.н. Редактирано Март 6, 2007 от AccesS Цитирай
drummer_93 Отговорено Март 7, 2007 Отговорено Март 7, 2007 Според мен,по-добре си вземи Stage Custom-а.Това са страшни барабани-хем професионални,хем достъпни.А за чинелите и аз се придържам към мнението на AccesS-вземи си нещо на старо,но ако видиш някаква добра оферта за нови чинелки,която да се вписва в бюджета ти-действай! Има някакви сетове чинели (14" фус,16" краш,20" райд),които са дори и по-евтини от 500 лева,ама по-добре си купувай чинелите по отделно. Поздрави! Цитирай
tekknec Отговорено Март 7, 2007 Автор Отговорено Март 7, 2007 леле.да вече съм убеден че ще е къстъм-а!!! да вярно 4е има 4инели сет за 400 ми предлагаха в райсинг-а zildjian-i ride,crash i hit-hat.оба4е нз кво представляват.дали бързо ще се нацепят...дали вадят хубав звук...а съботата като си ги зема и колко време трябва да чакам за добра обява за 4инели..кой знае кога ще си купя втора ръка,,,тей или ина4е ще са на изплащане не ме бърка да са 4исто нови.вупроса е да са нещо ка4ествено и да са от същия магазин...леле обърках се Цитирай
tekknec Отговорено Март 7, 2007 Автор Отговорено Март 7, 2007 ЗНАЧИ,обаждах се и пича каза кажи кви размери искаш и аз му викам 22каса,12,13-том,16-флор.добре ли е? щото на пърл примерно сичките сетове са с томове 10,12,нз мн се колябая кви томове да са,ако зависи от тва кво ще свирим-ще е метъл,алтернатив,пънк,рок,дайте пак съвет на новобранеца Цитирай
Strori Отговорено Март 8, 2007 Отговорено Март 8, 2007 Ако ще свириш рок, метъл, пънк, вземай по големите инчове.По-малките по принцип се водят фюжън сетове...абе по-добре е да седнеш и да тестваш кой ще ти допадне повече. И честито!! Малко от нас са имали шанса да започнат на чисто нов и качествен инструмент... Цитирай
AccesS Отговорено Март 8, 2007 Отговорено Март 8, 2007 вземи си томове с размери 10,12,14 . по малки и по удобни за пренасяне , настройване и т.н. няма по гаден размер от 13"-ка според мен . ако чинели те които ти предлагат са А зилджан ги лапвай веднага, но за 400лв сет-а това е или гомяма шега или голяма оферта на старо . по вероятно е да се опитват да те метнат с някой тенекиена серия на зилджан ЗБТ или ЗХТ . за здравина всичко си е относително и повече си зависи от барабаниста. Цитирай
tekknec Отговорено Март 8, 2007 Автор Отговорено Март 8, 2007 да,вярно е 4е за 400 ми предложиха ЗБТ или ЗХТ на зилджан...защо да са "тенекии" немерих си и едни дето македонеца твърди 4е са здрави и качествен звук вадят- http://www.drummersparadise.com.au/Product...anium-Rock-Pack ...какво ще ми кажете за тях? значи ако сикам качество да търся а или к серия ? Цитирай
AccesS Отговорено Март 13, 2007 Отговорено Март 13, 2007 в сравнение с някой 302 или амати може и да са , на визия може и да са "зверски" но все пак това си е ZXT били пък те и с "титаниево" покритие . за звукови качества 100% са далече от "зверски" но за това пък цената им от 500-600$ за сет е доста близка с тази на истинските чинели. за мен процента качество/цена е доста нисък и покупката им е неоправдана с оглед предлаганият асортимент на по-качествени чинели дори и в България. а това че пише Zildjian не означава нищо Цитирай
tekknec Отговорено Март 14, 2007 Автор Отговорено Март 14, 2007 да,наистена може цената от 500$ да е като на високите серии...оба4е съм си фен на зилджан...и освен зхт и знт друго не ми остава,а искам 4исто нови...мамка му,най добре е да ги 4уя и ще се шреценя сам,ако видя 4е няма разлика в звукът между обикновенните зхт,няма да ги зема само заради як блясък Цитирай
Recommended Posts