PRIMO Публикувано Март 4, 2007 Публикувано Март 4, 2007 Моля хората които свирят с Chorus ефект да ми препоръчат такъв, тъй като искам на няколко такта ритъм да си правя импровизацийки и така да си сглобявам песнички. Доколкото знам това е педалче, което като го натиснеш записва каквото свириш и после това нещо си го пускаш като на лента и свириш отгоре,нали ? Цитирай
liquid_death Отговорено Март 4, 2007 Отговорено Март 4, 2007 Не е това!Грешиш!Хоруса е ефект модулатор на звука.Добри са на бос(за другите не давам мнение). Цитирай
stratocaster Отговорено Март 4, 2007 Отговорено Март 4, 2007 (Редактирано) офф абе ползвайте я тая търсачка малко преди да пишете глупости бе...... хорусът е ефект, който създава т.нар. 2-ри или повече гласове - тоест дублира сигнала - сякаш свирят 2 или повече китари едновременно, като има вече различни настройки - дълбочина, микс между оригиналния и вротичния сигнал..... кой ти я каза тая глупост - дай го тука да му се смеем има някои Дилейчета - на БОСС напромер - които могат да запишат някакъв саунд до няколко секунди, не помня колко бяха Редактирано Март 4, 2007 от stratocaster Цитирай
chlen Отговорено Март 4, 2007 Отговорено Март 4, 2007 Много си далеч от истината, това което търсиш се нарича loop station. Boss имат такава играчка http://www.bosscorp.co.jp/products/en/RC-20/ Цитирай
daniel.hristov Отговорено Март 4, 2007 Отговорено Март 4, 2007 Наистина това което ти трябва като да е loop station. Ето тук можеш да чуеш и пример от уикипедията какво е chorus. Цитирай
PRIMO Отговорено Март 4, 2007 Автор Отговорено Март 4, 2007 (Редактирано) благодаря за отзивчивостта, "светнахте" ме явно хорусът не е това за което го мислех, но пак ще си взема едно, харесва ми как замазва звука и го прави "отнесен". Редактирано Март 4, 2007 от PRIMO Цитирай
sevenstring Отговорено Март 6, 2007 Отговорено Март 6, 2007 ... леле-леле-леле-малеее-мале-леле ... Цитирай
VOSTOK Отговорено Март 6, 2007 Отговорено Март 6, 2007 http://www.digitech.com/products/JamMan/JamMan.htm - ето това е лууп машинката на Диджитек, води им се класически продукт, заедно с whammy. Цитирай
Recommended Posts