maer Публикувано Март 12, 2018 Публикувано Март 12, 2018 Здравейте, представям Ви песента "Feelings", ако ви навежда на някакви мисли и чувства, моля споделете! 1 Цитирай
Tehanox Отговорено Март 19, 2018 Отговорено Март 19, 2018 Отказах да ти отговоря защото като го чух и темата много ме подтисна ама гледам че и никой не ти отговаря, а не е добре тъй. Но това също означава че си уцелел това състояние - дали за добро или лошо не зная подобни ретроспективни мисли гледам да си ги спестявам колкото може, че съмнително "минават" а да си ги блъскам като мантра не ми влияе добре. Цитирай
maer Отговорено Март 21, 2018 Автор Отговорено Март 21, 2018 Tehanox, благодаря за коментара! Все си мисля, че всяка песен е история или някаква мисловна провокация или и двете, но задължително трябва да носи и подтекст или смисъл извън чисто музикалната "правилност"...А относно състоянието в моята песен, едва ли има жив човек, който да не го е преживял и все пак всяка история си има уникалните нюанси и там е според мен красотата.Както и да е... " чувства" - дума, която казва много и нищо...като израза "да си останем приятели" - може би най-лицемерната фраза в човешките отношения.Поздрави! Цитирай
Tehanox Отговорено Март 22, 2018 Отговорено Март 22, 2018 Да, не само че всеки пада в трапа на любовта, а после и почти всеки е и предаден от нея, какво ли не се отприщва - лицемерие, лъжи, псувни... Може все пак да се трансформира и като творческа енергия, въпреки че и да те разруши може. За това и съм свръхчувствителен към темата - примерно романтични филми не ме брой да гледам че после ще се свивам в някой ъгъл Но пък си е и надежда за света - ако всеки носи поне малко от "Блус-арската душа" Цитирай
Recommended Posts