Verdi Публикувано Март 12, 2005 Share Публикувано Март 12, 2005 :wall: Това съм аз. На 34 години съм. Имам 2 висши музикални образования. Занимавам се с компютърен нотопис. :read: Мои клиенти са най-големите български симфонични оркестри. За контакти: verdi@d2-online.net Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eL_NinYo Отговорено Март 12, 2005 Share Отговорено Март 12, 2005 Добре дошъл :hello: Я кажи какви са 2те висши ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Март 12, 2005 Share Отговорено Март 12, 2005 :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spotlight_kid Отговорено Март 12, 2005 Share Отговорено Март 12, 2005 Добре дошъл :hello: Я кажи какви са 2те висши ? какви може да са му висшите..не вярвам да е агроном и да се занимава с нотопис.. Аре бате добре дошъл Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sa6tiat Отговорено Март 22, 2005 Share Отговорено Март 22, 2005 Горно до и паста с лазаня! :wow: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Verdi Отговорено Април 16, 2005 Автор Share Отговорено Април 16, 2005 Съжалявам, че толкова се забавих! Висшите ми образования са: Бакалавър по тромпет ИФ Магистър по Дирижиране на духов оркестър. В момента не работя по нито една от тези специалности. :wall: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sturmfuhrer Отговорено Април 16, 2005 Share Отговорено Април 16, 2005 Добре дошъл Няма да е зле да пишеш някъде все пак хахакз Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Април 16, 2005 Share Отговорено Април 16, 2005 здрасти!аз съм моцарт.роден съм на 27.01:)майтап добре дошъл :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Verdi Отговорено Април 19, 2005 Автор Share Отговорено Април 19, 2005 Благодаря за топлото посрещане! :inlove: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeathZone Отговорено Април 21, 2005 Share Отговорено Април 21, 2005 Добре дошъл! Дълбоко уважавам труда на хора като теб! Аз съм завършил комуникационна техника и технологии , но винаги мечтата ми е била музикалното образование. За мен това което си постигнал е нещо много голямо. Интересно ми е да споделиш дали ти остава време за композиране на собствена музика? Как ли гледа на музиката изобщо човек с две висши музикални образования? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Glacierise Отговорено Април 21, 2005 Share Отговорено Април 21, 2005 Добре си ни дошъл А с какво пишеш? Аз Sibelius-a предпочитам, а ти - като про? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Verdi Отговорено Май 22, 2005 Автор Share Отговорено Май 22, 2005 Щом се интересувате, ще ви кажа. Вече нямам време за собствени композиции. През 1997 година, като студент по тромпет направих опит да пиша собствена музика. Успях да напиша две сонати. И двете за три тромпета. Със тях си взех държавния изпит по камерна музика. От тогава не съм се занимавал активно с композиция. Като студент по дирижиране започнах да се занимавам с оркестрация. Преподавател ми беше бившия културен министър Абрашев (тогава все още не беше министър). За него мога да кажа, че е един много добър музикант и професионалист, както и много добър човек, но това са качества, които са напълно несъвместими с административната длъжност, която му натресе царя . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts