viktor.velikov Публикувано Февруари 20, 2018 Публикувано Февруари 20, 2018 Здравейте! От една година сам се опитвам да се науча да пея, като гледам уроци, упражнявам се 4-5-6 дена в седмицата по един час, като всеки път се записвам и после се слушам на работа с учебна цел (дано не звучи нарцистично). Видях, че няма да стане така и преди няколко месеца тръгнах на вокални уроци. Те наистина много ми помогнасха от към това първо да разбера какво представлява самото пеене и второ как да го правя и уча правилно, без да се натоварвам и после да не мога да говоря и да изпитвам болки в гърлото.Не си правя някакви илюзии за бъдещето, просто искам да мога да изпея някоя и друга песен за пред хора с бандата ми (а то цялото нещо тръгна от там, че нямаме вокал в момента и аз си пея на репетициите в 50% от песните).Ще Ви помоля да чуете моят домашен запис, който е кавър на песента Would на Alice in Chains, и да споделите мнения и препоръки! И не се притеснявайте, не се обиждам, не приемам нещата лично Благодаря! Цитирай
viktor.velikov Отговорено Февруари 20, 2018 Автор Отговорено Февруари 20, 2018 Май темата не е в правилният раздел. Ще я публикувам отново в раздел кавъри. Извинявам се! Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 22, 2018 Отговорено Февруари 22, 2018 Не съм специалист, но мнението ми е , че за момента нямаш пълен контрол над гласа си и има доста колебания в тоновете. Освен това версията ти ми идва с твърде много преиграване. Преди да импровизираш по темата според мен много стриктно трябва да научиш оригинала и да махнеш излишните елементи. Цитирай
Recommended Posts