SomeoneBg Публикувано Март 11, 2005 Публикувано Март 11, 2005 1)nickname:Vocal_Master 2)Възраст:20 3)Образование:Уча Приложна Математика в СУ 4)Вашият инструмент/и:Сериозно се занимавам с пеене четвърта година,а от там проходих и с китарата.Благодарение на брат ми който свири от 12 години на пиано,се запознах и с клавишите и общо взето достатъчно добре съм за да си акомпанирам. 5)Предпочитан музикален стил:Ами те са толкова много,като се започне от Бах,през Моцарт,Рахманинов(особено ми е любим),ранната епоха на Rock'n'Roll-а,Джаз,Фюжън,Фънк,Мелодичен Рок и Хард Рок,Прогресив и изобщо всичко ,което е добро и много добро 6)Вашият вдъхновител:Хм...Моят вдъхновител...,може да се каже,че това е Живота,иначе всичко друго е доста преходно :think: 7)Досегашни (не)реализирани проекти:1001 концерти на сцена,клубове и т.н.Работил съм с доста добри и неизвестни музиканти...,но наистина Мноооооого добри!Drums_master-a знае за какво става въпрос(Drums,извинявай,4е си измих така ръцете с теб,но ...) 8)Странични интереси:Ами напоследък те се явяват предимно математиката и ходенето на лекции Ина4е много чета специализирана литература руски,индийски и други писатели в контекста на кармата,древни цивилизации,религия,будизъм и други такива. 9)В кратце(или с две думи за вас самите):Самотен,търсещ,темпераментен и противоречив музикант...Това е братлета,иначе Peace:headbang: and Rock'n'Road!Ae.. Цитирай
AXE Отговорено Март 11, 2005 Отговорено Март 11, 2005 :hello: Липсват само бас и кийборд мастър Цитирай
spotlight_kid Отговорено Март 11, 2005 Отговорено Март 11, 2005 много мастери много чудо...аре добре дошъл Цитирай
anadem Отговорено Март 11, 2005 Отговорено Март 11, 2005 (Редактирано) айде :hello: и от мен крайно време беше м/у другото ФМИ рулира :twisted: Редактирано Март 11, 2005 от anadem Цитирай
eL_NinYo Отговорено Март 11, 2005 Отговорено Март 11, 2005 абе аз като казах че всички ще ги доведа,значи ще ги доведа-keyboard is expected soon................... Цитирай
DeathZone Отговорено Март 11, 2005 Отговорено Март 11, 2005 Добре дошъл и весело и приятно изкарване! И не забравяй месечната такса за вокалисти е 3 наливни големи бири ...... за китаристи е безплатно :guitar: :guitar: :violin: :guitar: Цитирай
SomeoneBg Отговорено Март 11, 2005 Автор Отговорено Март 11, 2005 ami черпя те тогава! А наздраве Цитирай
Snowwhite Отговорено Март 12, 2005 Отговорено Март 12, 2005 Това е братлета,иначе Peace:headbang: and Rock'n'Road!Ae.. Ех....И сега, като си ме пренебрегнал така грубо - аз какво - да не те поздравя ли? Ще те - да беше дошъл на срещата и лично да си кажем Цитирай
SomeoneBg Отговорено Март 12, 2005 Автор Отговорено Март 12, 2005 Извинявай,...Сестрице от братството!Специално "Здравей" .По време на срещата бях изпаднал в малък конфликт със себе си и една идея,която ме мяташе из различните тоналности и затова още не мога да заспя :wall: ...И така: Честита 23-та поява на белия свят/2 дена преди Айнщайн и 11 дена след мен /,рибка такава! Пожелавам ти да си пожелаваш,както очевидно си правила и досега,да обичаш живота,поне колкото той тебе и винаги да се лекуваш със "смехотерапия",а пак и други готини неща!....а сега нека те черпя едно Наздраве! Цитирай
Snowwhite Отговорено Март 12, 2005 Отговорено Март 12, 2005 Благодаря аз,very очень благодаря!!! Цитирай
YtseJam Отговорено Март 12, 2005 Отговорено Март 12, 2005 м/у другото ФМИ рулира :twisted: Рулира то, кура ми янко. Още не мога да го завърша, а одъртех вече... Цитирай
Recommended Posts