spotlight_kid Публикувано Февруари 23, 2007 Публикувано Февруари 23, 2007 Туй го позаписах гипсиран/дясна ръка/ 3 от пръстите са ми свободни от гипс та са поразкърших малко..има си и предимства да се свири с гипс....Извинявам се за ужасното пеене.... Acoustic song Цитирай
jFog Отговорено Февруари 25, 2007 Отговорено Февруари 25, 2007 не се сваля .. зареди се една страница на маймунски.. Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 25, 2007 Отговорено Февруари 25, 2007 ооо много добро изпълнение на китарата, поздравления. пълен змей си - направо отнася гласа хубаво си го омазал с ефекти отгоре, тъй че си заличил фалшивите моменти и може да се приеме за добре Цитирай
spotlight_kid Отговорено Февруари 25, 2007 Автор Отговорено Февруари 25, 2007 Broken hand ощи един линк @Страт викам че в HIM ше ме земат за певец уахахахахахахаха малко хорус, малко реверб и кутия синьо Виктори Цитирай
jFog Отговорено Февруари 25, 2007 Отговорено Февруари 25, 2007 Невероятно е човече! МНого нежно и красиво изпълнение. Два три шамара на флейтата да туриш да застане мирно само Гласчето е много добро. 2-ри номер не отстъпва Цитирай
ililst Отговорено Февруари 28, 2007 Отговорено Февруари 28, 2007 Ема тва верно ли си го свирил с гипсирана ръка? Много добра музика! И пеенето си го бива(само на моменти ми фалшивее леко),ама не е болка за умиране. Браво-много добро!!! Цитирай
spotlight_kid Отговорено Февруари 28, 2007 Автор Отговорено Февруари 28, 2007 Ема тва верно ли си го свирил с гипсирана ръка?Много добра музика! И пеенето си го бива(само на моменти ми фалшивее леко),ама не е болка за умиране. Браво-много добро!!! данке шон...аве то гипса си има някои предимства при свирене ама при пеенето не помага затуй звуча кат настинал кон. Цитирай
metalmaniak Отговорено Март 1, 2007 Отговорено Март 1, 2007 Много е добро парчето. И да се оправяш по-бързо, че си ценен кадър Цитирай
Recommended Posts