Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

За мени, демек за начинаещ, който е държал китара :lol: Добър учител си търся, но няма да се занимавам професионално, нито имам особено много време - веднъж на седмица да ходя и толкова. Искам да свиря рок, джаз и такива нещица. Не е спешно нещо де, но да имам предвид ако се реша :think:

Отговорено

Аз мога да ти помогна.От Пловдив съм и, понеже ходя на уроци, мога да ти дам някой и друг контакт.Пиши ми на :

avram_g@abv.bg

модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила!

• 3 months later...
Отговорено

Препоръчвам ти Митьо Гюров (Full Max)! Взима най-евтино, а е и един от най-добрите. За съжаление не мога да ти дам координати.

• 5 years later...
Отговорено (Редактирано)

Пиша защото последния пост е от 2005-та. Въпроса ми е съшия като на колегата. Желанието ми надминава скромните ми умения, а искам и да се уграмотя с поне основната музикална теория. Всякакви контакти и отзиви ще са ми от помощ.

Благодаря предварително!

Редактирано от Drizztbg
Отговорено

Здрасти, майна. Не съм ходил на уроци, но колежката от бившата ми група ходеше при Светлин (май се казваше) във Филхармонията, ако се не лъжа. Виж, провери :hysterical:

• 1 month later...
  • 5 months later...
Отговорено

Най добре първо научи кухарката и след това отивай да дрънкаш на електрическа , аз ходих 2 години на класическа и след като овладях нея,си взех първата електрическа и от там нататъка вече има достатъчно видео уроци в нета и книги които могат да ти помогнат :punk_guitar:

• 1 year later...
Отговорено

Здравейте на всички, казвам се Цветан Карабов и съм китарист на група "Кофеин" от гр. Пловдив. Преподавам китара от 2 години и който иска уроци в гр. Пловдив, да ми пише на л.с. или да ми се обади на 0897/34 95 54.

Преподавам класическа и електрическа китара, но преди всичко рок и метъл. Завършил съм пловдивската академия като преподавател по китара. На сцена се изявявам от 1996 г.