eXile Публикувано Март 11, 2005 Публикувано Март 11, 2005 За мени, демек за начинаещ, който е държал китара Добър учител си търся, но няма да се занимавам професионално, нито имам особено много време - веднъж на седмица да ходя и толкова. Искам да свиря рок, джаз и такива нещица. Не е спешно нещо де, но да имам предвид ако се реша :think: Цитирай
Steve_Vai Отговорено Март 11, 2005 Отговорено Март 11, 2005 Ако беше в Сф - no problemo Ама в Плд... :think: Мога да поразпитам ако искаш? Цитирай
eXile Отговорено Март 11, 2005 Автор Отговорено Март 11, 2005 Ако не те затруднява. Пак казвам, не съм решил още окончателно... Но почти Цитирай
Norgoth Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 Аз мога да ти помогна.От Пловдив съм и, понеже ходя на уроци, мога да ти дам някой и друг контакт.Пиши ми на : avram_g@abv.bg модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
Sandman Отговорено Юли 16, 2005 Отговорено Юли 16, 2005 Препоръчвам ти Митьо Гюров (Full Max)! Взима най-евтино, а е и един от най-добрите. За съжаление не мога да ти дам координати. Цитирай
Topsun Отговорено Юли 16, 2005 Отговорено Юли 16, 2005 Hendeson е китарист,който може да те научи на много.пиши му едно PM. Цитирай
Drizztbg Отговорено Януари 15, 2011 Отговорено Януари 15, 2011 (Редактирано) Пиша защото последния пост е от 2005-та. Въпроса ми е съшия като на колегата. Желанието ми надминава скромните ми умения, а искам и да се уграмотя с поне основната музикална теория. Всякакви контакти и отзиви ще са ми от помощ. Благодаря предварително! Редактирано Януари 15, 2011 от Drizztbg Цитирай
hand_of_doom Отговорено Януари 15, 2011 Отговорено Януари 15, 2011 Здрасти, майна. Не съм ходил на уроци, но колежката от бившата ми група ходеше при Светлин (май се казваше) във Филхармонията, ако се не лъжа. Виж, провери Цитирай
white_snake_fan Отговорено Февруари 20, 2011 Отговорено Февруари 20, 2011 ако може и на мен,но все пак няма китара още и ми трябва учител ,който там ти дава китара за урока . Цитирай
rock1jesus Отговорено Август 14, 2011 Отговорено Август 14, 2011 Най добре първо научи кухарката и след това отивай да дрънкаш на електрическа , аз ходих 2 години на класическа и след като овладях нея,си взех първата електрическа и от там нататъка вече има достатъчно видео уроци в нета и книги които могат да ти помогнат Цитирай
Ceco Karabov Отговорено Септември 11, 2012 Отговорено Септември 11, 2012 Здравейте на всички, казвам се Цветан Карабов и съм китарист на група "Кофеин" от гр. Пловдив. Преподавам китара от 2 години и който иска уроци в гр. Пловдив, да ми пише на л.с. или да ми се обади на 0897/34 95 54. Преподавам класическа и електрическа китара, но преди всичко рок и метъл. Завършил съм пловдивската академия като преподавател по китара. На сцена се изявявам от 1996 г. Цитирай
Recommended Posts