shemo66 Публикувано Февруари 22, 2007 Публикувано Февруари 22, 2007 Колеги някой случайно да е пробвал този модел?Има usb и балансирани изходи,във Фактор има по обикновения модел,но мене ме интересува конкретно този,как звучи спрямо предишната серия и спрямо конкуренцията -бос и лайн сикс.Тенкю ако някой гое чул и пробвал Цитирай
fluti Отговорено Февруари 22, 2007 Отговорено Февруари 22, 2007 (Редактирано) Аз го имам и на мен звука доста ми допада (трябва да призная, че не съм имал щастието да свиря със скъпа и качествена апаратура, за да сравнявам обективно), има разнообразие на амп и спийкър симулации, в комбинация с дистърите и еквалайзера (може да се настройва честотата на срязване на средните и високи честоти) дава доста възможности за настройване на звука. Спийкър симулацията може да се включва и изключва отделно за 1/4" жаковете и XLR изходите. Не съм пробвал BOSS или Line6, така че не мога да сравнявам с тях. Предполагам, че по-скъпите модели на BOSS ще звучат по-добре. На сайта на DigiTech има семпли, ако искаш може и аз да пробвам да запиша някой семпъл. USB връзката е доста удобна - създава виртуален интерфейс за запис и възпроизвеждане - т.е. може директно да записваш през USB, както и да възпроизвеждаш звук от компа към процесора. Освен това чрез програмата X-Edit може да създаваш и редактираш пресети - хубавото е, че всички промени в програмата се отразяват веднага върху процесора и обратно. Редактирано Февруари 22, 2007 от fluti Цитирай
stanbog Отговорено Февруари 22, 2007 Отговорено Февруари 22, 2007 ма той и XLR-изход ли имал? браво бе. трябва да я поразгледам и аз тая джаджа от по-близо. Цитирай
shemo66 Отговорено Февруари 23, 2007 Автор Отговорено Февруари 23, 2007 мерси, а има ли го в някой магазин вече иколко пари е? Цитирай
BuGZ Отговорено Февруари 23, 2007 Отговорено Февруари 23, 2007 Във Фактор го има - 400лв., аз съм се нацелил в по-ниските модели от тая нова серия, така че малко повече инфо ще дойде надобре. Цитирай
fluti Отговорено Февруари 23, 2007 Отговорено Февруари 23, 2007 Е то има два други модела от тая серия - 250 и 150. 150 е без експрешън педал. Освен това по-ниските модели имат малко по-ограничен набор от звуци. Ето сравнителна таблица Цитирай
Recommended Posts