MAUGLY Публикувано Март 10, 2005 Публикувано Март 10, 2005 Поствам малко барабани снимани с фотоапарат "сапунерка" Да ми пляскате щото аз съм оператора За звука да не ме плюете щото със съпунерка толко!!! 1 2 Цитирай
DeathZone Отговорено Март 11, 2005 Отговорено Март 11, 2005 Печен тип , свири яко пък и гледам с лекота ...... Цитирай
eL_NinYo Отговорено Март 11, 2005 Отговорено Март 11, 2005 ам аз как да го видя ????!!!!!!! :wall: Цитирай
stratocaster Отговорено Март 12, 2005 Отговорено Март 12, 2005 ина мен не ми отваря :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: абе научете се в хит.гб да качвате, там е най-лесно и се вижда в цяла бг Цитирай
MAUGLY Отговорено Март 12, 2005 Автор Отговорено Март 12, 2005 ина мен не ми отваря :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: абе научете се в хит.гб да качвате, там е най-лесно и се вижда в цяла бг Ше си взема поука Там обаче не дават ли за бог да прости място Цитирай
MAUGLY Отговорено Март 12, 2005 Автор Отговорено Март 12, 2005 дават.АЙДЕ КАЧВАЙ !!!!!!!!!! Е пичове там дават 10мб. Тея клипцета са по 30 ше пробвам да ги кача в датата Цитирай
MAUGLY Отговорено Март 14, 2005 Автор Отговорено Март 14, 2005 пиши като ги качиш Лошо, лошо, лошо!!! Нещо сървърите увехнаха!!! Цитирай
eL_NinYo Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 най-накрая ги дръпнах и.........................................................НЯМА ЗВУК :evil: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :evil: Цитирай
MAUGLY Отговорено Март 17, 2005 Автор Отговорено Март 17, 2005 най-накрая ги дръпнах и.........................................................НЯМА ЗВУК :evil: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :evil: Сигурно нещо кодеците не са ти наред щото звук си има :think: Цитирай
Recommended Posts