ronia Публикувано Февруари 20, 2007 Публикувано Февруари 20, 2007 Не знаех как другояче да определя тези опити с фрутилупс. Само компютърно-генерирани неща са, като концептуално най-завършеното е "communication". Напред към проекта la tortuga feliz Цитирай
brysnaria Отговорено Февруари 20, 2007 Отговорено Февруари 20, 2007 Не знаех как другояче да определя тези опити с фрутилупс. Само компютърно-генерирани неща са, като концептуално най-завършеното е "communication". Напред към проекта la tortuga feliz Нещо не можах да го намеря тва парче в тоз линк Цитирай
ronia Отговорено Февруари 20, 2007 Автор Отговорено Февруари 20, 2007 Уфффф - мерси че каза... това е правилният линк: http://myspace.com/latortugafeliz Цитирай
brysnaria Отговорено Февруари 20, 2007 Отговорено Февруари 20, 2007 Парчетата са перфектни за някоя компутърна игра, хубаво е че са разнообразни. Иначе направи ми впечатление бръмбара на картинката - гадно Цитирай
Свилен Бас Отговорено Февруари 20, 2007 Отговорено Февруари 20, 2007 Доста неприятни вибрации има - заболя ме главата (сериозно говоря, не се заяждам) и успях да чуя само две до някъде (и при двете го имаше) - това (с вибрациите) умишлено ли е или е по друга причина? И кой им е авторът, не споменаваш, а нямах време да отгатвам докато бях в сайта? Цитирай
ronia Отговорено Февруари 20, 2007 Автор Отговорено Февруари 20, 2007 ...Иначе направи ми впечатление бръмбара на картинката - гадно Къв бръмбар и как ще е гадно бе джанъм? Това е самата весела костенурка! ;) Просто е мъничка, но се опитва да лети. Цитирай
jFog Отговорено Февруари 20, 2007 Отговорено Февруари 20, 2007 абе.. да не да съ набира да избяга слушайки парчоците. има елемент на психо много голем.Много харектерно при начинаещи с Тракери..(Фрутито е повече от тракер да не се обиждаме на софт)... Гледам си на вътре мога един линк трепач да ти дам као искаш да се гмурнеш по надълбоко в програмата.. ама е на спениш..ама ти си го чаткаш..ама много си мисля..ама здраве да е... и кюфтета, Цитирай
Dragon's Bride Отговорено Февруари 21, 2007 Отговорено Февруари 21, 2007 чух la tortuga feliz - какво точно означава Цитирай
ronia Отговорено Април 2, 2007 Автор Отговорено Април 2, 2007 Три нови неща от тортугата: flee or stay i don't feel like working (не ми се работи) do remind me (припомни ми) Вокалите към тях още не са записани, но някой ден... Цитирай
yotzzo Отговорено Април 5, 2007 Отговорено Април 5, 2007 "Припомни ми" е станало идейно,въпреки че звучи сурово.Костенурката напредва бавно,ама може и да полети Цитирай
vile.odp Отговорено Април 5, 2007 Отговорено Април 5, 2007 Има много интересни идеи, ефектвай повече. Цитирай
biala Отговорено Април 5, 2007 Отговорено Април 5, 2007 еееее къде се набутах и аз да слушам началните опити на някой да сглобява шумове... много е зле - продължавай да се занимаваш ама не ги бълвай из форума, че току виж накрая направиш нещо свястно и никой няма да се престраши да го чуе Цитирай
yotzzo Отговорено Април 5, 2007 Отговорено Април 5, 2007 еееее къде се набутах и аз да слушам началните опити на някой да сглобява шумове...много е зле - продължавай да се занимаваш ама не ги бълвай из форума, че току виж накрая направиш нещо свястно и никой няма да се престраши да го чуе Мале,специалист.... Цитирай
ronia Отговорено Април 12, 2007 Автор Отговорено Април 12, 2007 Песента "etcetera" се посвещава на Кърт Вонегът. Поклон! http://myspace.com/latortugafeliz Цитирай
Recommended Posts