KrusTnik Публикувано Февруари 19, 2007 Публикувано Февруари 19, 2007 Не съм сигурен дали тук му е мястото на това питане, ама ми трябва малко помощ ! Пуснах това мнение и в темата за музикалните магазини, ама май никой не го е видял все още !!!! Та с 2 думи-понеже позарязах 6-струнната китара/след 15 години издевателства над нея/ и твърдо реших да се прехвърля в редиците на тежката артилерия и да се захвана сериозно с баса, и понеже като гледам нещо се закучи работата със събиране на останалата част от необходимата сумичка за бас/музикантска съдба/ ужасно много ме интересува следният въпрос: Има ли в София музикални магазини, продаващи на изплащане и ако има - кои са ??? Ако някой е купувал на изплащане - какви са условията ???? Ще бъда много благодарен на всички отговорили Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 20, 2007 Отговорено Февруари 20, 2007 За "xxxx" и "Динакорд" съм сигурен,че работят и по този начин,но не ти го препоръчвам изобщо,поради причината,че е съвместно с кожодери като JetCredit(как ти звучи "наказателна лихва 5лв./ден за всеки просрочен ден от падежа"?) и TBI Credit.При "Фактор" нямам идея как седят нещата. Лично аз бих ти препоръчал следното - ако нямаш възможност да си закупиш на момента,това,което искаш,плащайки наведнъж - изтегли някакъв минимален кредит,но от банка и действай.Успех. Цитирай
KrusTnik Отговорено Февруари 20, 2007 Автор Отговорено Февруари 20, 2007 Големи благодарности Цитирай
Recommended Posts