Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Тъй като в България списанията / отчасти и от незнание / не пишат ревюта за стила АОР , а той е доста успешен от музикална , пък и от комерсиална гледна точка , ето линковете на трите най-добри банди в света за момента , или поне в Европа , тъй като американският пазар е огромен и човек трудно би могъл да го обхване :

www.stagedolls.com www.gotthard.com www.badhabitvip.com / or www.arenavip.com /

Който се интересува от мелодичен рок и АОР, може да ми пише на calcio_ntv@yahoo.com

Явор Недев

Отговорено

Не забравяйте Europe, имат продукция и то доста успешна плюс това не спират да свирят и на живо, за разлика от Giant примерно. Не че имам нещо против Dann Huff напротив.

Отговорено (Редактирано)

Всеки с вкуса си, при всички положения ни обединява едно и това е любовта към този стил! :greenball: Иначе и аз съм почитател на Europe...

EDIT: М/у другото чак сега обърнах внимание, че тук пише за Европейският пазар, пък Giant са си американци...

Редактирано от dark
Отговорено

Мога да ти дам DVD на Giant ако се интересужаш, много е яко и качестжото е добро. Имаш ли "Last Of The Runaways" че без да искам го изтрих преди време а ми се слуша ?

Отговорено (Редактирано)

А аз бих добавил Street Talk, Crossfade (и двете са с Goran Edman), Frontline, Radioactive и Deacon Street Project (двете банди са на китариста Tommy Denander), проекта A.O.R., Last Autumn's Dream, Novak, Sunstorm, Skagarack, Newman, Mysterell, Ambition - поне що се отнася за европейски банди.

Редактирано от allegro
Отговорено

Много готини банди си изброил пич. ''Last Autumn's Dream'' са си направо ''Europe'' :) . Много ги бива сцандинавците за AOR. Иначе ''Ambition'' са американци. Лошото е че много трудно се намират тези имена в България, направо невъзможно.

Отговорено

Абе пичове,търся под дърво и камък АОР за колата.Само това слушам на път,а този стил музика нещо не се котира много в БГ май...Ако някой може да помогне с т'ва онова ще бъда благодарен.Фен съм на Tommy Shaw,Nightranger,SHY,Survivor,Danger Danger,Y&T, et. etc. etc.

Отговорено

Помагаме веднага с каквото можем, имам доста AOR, а и аз тарся някои неща може да обменим инфо, заповядай. Skype: Kiko_europe

Отговорено
Абе пичове,търся под дърво и камък АОР за колата.Само това слушам на път,а този стил музика нещо не се котира много в БГ май...Ако някой може да помогне с т'ва онова ще бъда благодарен.Фен съм на Tommy Shaw,Nightranger,SHY,Survivor,Danger Danger,Y&T, et. etc. etc.

Имам пълна дискография на Danger Danger, пиши ми лично съобщение!!!

Отговорено

пичове , понеже аз открих темата , също ще помагам с каквото мога и особено на всеки фанатик ще направя подарък по една бест-селекция на Готхард и Стейдж Долс , а също ще ги доведа в България през 2007 за концерт:

Кралят на АОР-а в България : Явор Недев

Отговорено

И по принцип просто не можете да си представите какво е "Стейдж Долс " на живо !!!!! Абсолютна война !