a_c_ Публикувано Февруари 17, 2007 Публикувано Февруари 17, 2007 Някой може ли да ми каже къде мога да си изтегля видео уроци за пиано. Става въпрос за блус и джаз най-вече. Обаче ще се зарадвам на всякакви видео уроци. Цитирай
rusnaka Отговорено Февруари 17, 2007 Отговорено Февруари 17, 2007 (Редактирано) Има в e-mule, но са малко. От там съм дърпал на Chick Corea и други... Ама неговите уроци са баш за МНООООООООГО напреднали, тъй като той там директно свири примерно латино ама в оригиналното му темпо. Не показва нито бавно, нито отделно ръцете. И май повече говори, а по-малко свири. И на Джордан Рудес съм дърпал. Неговите не ме шашнаха с нищо. Всички останали са прекалено елементарни. Гледал съм 10-15 такива хави и 80% от тях са за абсолютно начинаещи. А и ги водят също толкова АБСОЛЮТНО безизвестни хорица... Направо не знам къде да намеря нормални уроци за средно добре свирещ пианист... Редактирано Февруари 17, 2007 от rusnaka Цитирай
Recommended Posts