CASIO Публикувано Февруари 17, 2007 Публикувано Февруари 17, 2007 Здравейте на всички Хора искам да ви питам значи имам в нас Сублууфер с колоно 5 те са по 30W. И моя въпрос е искам да ми свири повече ниските а не става и мисля да си купа туба за във кола и да я свържа тя ще буде 150W ама незнам дали са реални и мисля да я свържа към моя сублууфер които има усилвателче ама не мн голямо нз колко е точно мисля,че няма да има проблем ама нз кажете ми вие и още една подробност аз няма да слушам много дълго повече от 4/5 песни максимално няма да се слуша такаче мисля,че ще издържи но пак ви моля помогнете Цитирай
f1_sound Отговорено Февруари 19, 2007 Отговорено Февруари 19, 2007 Внимавай на колоко ома ти работи стъпалото и бъдещата туба, да не каже стъпалото бум Трябва да са с еднакъв омаж, но и туба да вържеш пак няма да искараш нужните ниски които мисля, че искаш да чуеш, просто тази касичка и нейното стъпалце толкова си могат, по добре си купи някъкъв усилвател на старо не много мощен и по ефтина бас каса, или дай някой да ти направи каса излиза доста по ефтино от готова и с някой китаец за говорител може да обади по добре, пък ако и сложиш някой кросоувър тогава ще думти здраво правен кросоувър излиза доста ефтино Цитирай
Recommended Posts