Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

От доста време се каня да си купя барабани ямаха и даже съм решил да си взема същия модел с който свири Уекъл,та интересува ме в събота ще работи ли дръм центъра и има ли ги в наличност плюс целия сет чинели,днеска влезнах в сайта и свалих цялата инмформация с какво свири и ще се разходя да си ги взема.Ох добре че баща ми има бус,та нямам грижи с транспорта

Отговорено
От доста време се каня да си купя барабани ямаха и даже съм решил да си взема същия модел с който свири Уекъл,та интересува ме в събота ще работи ли дръм центъра и има ли ги в наличност плюс целия сет чинели,днеска влезнах в сайта и свалих цялата инмформация с какво свири и ще се разходя да си ги взема.Ох добре че баща ми има бус,та нямам грижи с транспорта

Хах....ами тва ще е много яко,ако се сдобиеш с такъв сет,ама искам само да ти кажа че когато си поръчвах барабаните от Испания.......имаше сигничър Дейв Уекъл и цената им беше 10 000 евро.......:metalist:

Отговорено
нямам грижи с транспорта

Ти с транспорта нямаш проблеми,ама с парите ще имаш...Само стандартния шел сет на тва животно (Ямаха Мейпъл Къстъм)-22',12',13',16',14'(и няква стойка) струва 2.695,00 Евро!!!А чинелите са от най-скъпата серия на Сейбиан-HHX + Сигничър серията на Уекъл-Легаси-за тях сумата ще е пак от отзи порядък... Ако ги имаш тези пари-супер.Лошо няма!В Дръмцентъра е почти невъзможно да има Мейпъл Къстъм.Ако искаш същия финиш,като на Уекъл ще трябва да си го поръчаш(което ще ти коства доста) и ще трябва да почакаш.Конкретен отговор на въпроса ти-в Дръмцентър ги няма в наличност,а целия сет чинели-АБСУРД(там Сейбиан няма),а за работното време не мога да ти кажа.

Поздрави!