SGEORGE Публикувано Март 9, 2005 Публикувано Март 9, 2005 1)nickname:SG 2)Възраст:21 3)Образование:средно...сега и висше...вече 3 години го бутам 4)Вашият инструмент/и:Дърво-PSR-270(Yamaha) 5)Предпочитан музикален стил:Мелодичен рок 6)Вашият вдъхновител:Metallica,Helloween,Rammstein 7)Досегашни (не)реализирани проекти:Инцидент и Интегра 8)Странични интереси:Електроника (аудио);Extreme Biking and Skiing 9)В кратце(или с две думи за вас самите):Ами не съм нещо особено...нито в живота, нито в музиката, засега...Имам големи мечти и достатъчно акъл и воля да ги осъществя!!!Вярвам в себе си!!! Цитирай
Joys Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 Добре дошъл !!! Дано ти хареса. :guitar: Цитирай
spotlight_kid Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 дейба толкова хора посрещнахме а никой не е почерпил ..брех тряа да направим регестрирането в форума платено .. Аре Пич добре дошъл.. Цитирай
Mandalay Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 Ооо, колега, здрасти! Кога ше :guitar: по едно Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 (Редактирано) дейба толкова хора посрещнахме а никой не е почерпил ..брех тряа да направим регестрирането в форума платено ..Аре Пич добре дошъл.. То требваше да е така от десети октомври миналата година, ама се прецака плана ;) А за SG, а добре дошъл Редактирано Март 10, 2005 от Sturmfuhrer Цитирай
thedirt1 Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 Ха добре дошъл и виж графата "търсят се музиканти"!!! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 Здравей и добре дошъл Няма какво да го поздравяваш и да се правиш на "ни лук ял, ни лук мирисал" - цял денс и ял чесън, знам та аз тьебе! Ти си Брус Уейн, а той е Батман - вие сте един и същ човек! :idea: Ха такаааа - хванах ви на местопрестъплението! :killyou: :green: Цитирай
SGEORGE Отговорено Март 11, 2005 Автор Отговорено Март 11, 2005 Ха мерси много!Пък да се видим да пийнем по бира!!! НАЗДРАВЕ!!! Цитирай
SGEORGE Отговорено Март 11, 2005 Автор Отговорено Март 11, 2005 Ха добре дошъл и виж графата "търсят се музиканти"!!! Знам, че се търсят клавиристи, ама аз не си търся група!По този повод на 18 (петък) свирим с групата ми в Кокарача!Заповядайте-обещавам купон!!! Цитирай
SGEORGE Отговорено Март 11, 2005 Автор Отговорено Март 11, 2005 Ооо, колега, здрасти! Кога ше :guitar: по едно Ами на 18-ти в Кокарача много ясно!!!Мацките са мои!!!Бирата е от теб!!! Цитирай
Recommended Posts