marin Публикувано Февруари 15, 2007 Публикувано Февруари 15, 2007 Можете ли да ми дадете информация от каде мога да си купя школи с написана импровизация за китара??? Искам да започна със заучени импровизации.Има ли изобщо такива школи??? Цитирай
daniel.hristov Отговорено Февруари 17, 2007 Отговорено Февруари 17, 2007 За нотно разписана не се сещам (не съм търсил но сигурно има). Иначе в нета може да намериш много материал на тема как да импровизираш. Аз лично харесвам една серия от школи на Jerry Bergonzi - Inside Improvisation но има страшно много които да свършат работа. Цитирай
indy Отговорено Февруари 17, 2007 Отговорено Февруари 17, 2007 Мисля, че мога да ти помогна. Имам някои неща, само че не на хартия, а във вид на pdf. Пусни едно ЛС, ако искаш. Цитирай
RonCarter Отговорено Февруари 28, 2007 Отговорено Февруари 28, 2007 Имам учебник с разработки за китара по произведения на Чарли Паркър и едно малко книжле на Пат Мартино. И 2-те са .pdf. Пиши едно ЛС и ще ти ги пратя. Също и няколко парчета на Егберто Джизмонти. Цитирай
Recommended Posts