BaMnupa Публикувано Февруари 13, 2007 Публикувано Февруари 13, 2007 (Редактирано) Ми ето линкче( http://myspace.com/pintip ) ,където можете да чуете 2 кавърчета (RADIOHEAD и DEAD CAN DANCE) и две авторски. Всичките са незавършени. Чакам оплювки (а защо не и суперлативи ) Редактирано Февруари 13, 2007 от BaMnupa Цитирай
jFog Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 Тука на аватара и в профила на бакграунда все ти л иси? Оня просто преби щото! Гласа много си пасва с музикалния фон, много добро,но леко меланхолично като че ли за мен.. инъче не знам кои са кавърите..(приеми го като комплимент) Цитирай
LOE Отговорено Февруари 14, 2007 Отговорено Февруари 14, 2007 Иво вземи го оправи тоя профил, че освен бекграунда нищо друго не се вижда Цитирай
BaMnupa Отговорено Февруари 14, 2007 Автор Отговорено Февруари 14, 2007 Тука на аватара и в профила на бакграунда все ти л иси?Гласа много си пасва с музикалния фон, много добро,но леко меланхолично като че ли за мен.. инъче не знам кои са кавърите..(приеми го като комплимент) Навсякъде съм аз. Ще ми се да е по-теижчка музиката и даже повечето парчета са ми металски, ама със семплирани китари и звучат куцо. Като си намеря китаристи ше кача и тях LOE тряа верно го оправя профила, ама първо ше е хубаво да се преборя с мързела Цитирай
Recommended Posts