7thString Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 Тва го имаше няколко теми назад Барабанистите да кажат Цитирай
Strori Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 Мда, доста пъти е качвано...А такива перковци съм виждал на живо в NY.Направо не издържат!!!Абе като нашите цигани-не знаят какъв талант имат. В метрото в Манхатън имаше един тип който свиреше по себе си.Беше се облепил целия в различни пластове найлон и тиксо, по краката на няколко места, по гърдите, абе навсякъде.И се удряше с ръце.Имаше и няколко кофи за ефектОсвен това правеше и бийтбокс и се получаваше нещо като двама ненормални барабанисти на сетове: Изобщо тамошното метро е пъно с много добри музиканти.Кметсвото ги допуска с кастинг-не може да свири кой да е.Така хем свирачите си правят парите(щото им пускат много), хем хората са доволни, защото докато чакат слушат и гледат нещо оригинално и добре изпълнено.Е има и нелегални много ясно... Ако циганите в нашите градове правеха подобни неща, с удоволсвие бих им оставял пари(ако имах де) Цитирай
GroOveR Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 Аз мисля че тва не е лошо .... Цитирай
7thString Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 Ти виж нашите балкански циганори какви ги бичат Веско Риков и компания Цитирай
imperor Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 Познавам много "стайни" музиканти. Според мене по-важното е какво можеш с банда в албум. Това е ценното и музикантското. Сам и безмензурно и безметрономно, с фантазия на воля, май доста хора могат. Въпроса е, когато се налага да се подчиниш на груповата дисциплина какво ще създадеш. Цитирай
evans Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 Познавам много "стайни" музиканти. Според мене по-важното е какво можеш с банда в албум. Това е ценното и музикантското. Сам и безмензурно и безметрономно, с фантазия на воля, май доста хора могат. Въпроса е, когато се налага да се подчиниш на груповата дисциплина какво ще създадеш.Абсолютно си прав,едно е да свириш във вкъщи,друго е с група и друго е пред хора. Цитирай
Recommended Posts