Mihael Публикувано Февруари 13, 2007 Публикувано Февруари 13, 2007 Търся учител и/или хора с които да си посвирваме... само две неща... да не са мн напреднали за да мога да ги настигна и да са от Ст. З. ако никои не се интересува.. може поне да каже кои е от Ст.З. за да знам за напред Цитирай
Mihael Отговорено Февруари 13, 2007 Автор Отговорено Февруари 13, 2007 маи обърках мястото на темата.... може да я изтриете Цитирай
Icarus Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 За даскал мога да ти кажа Николай Петков от читалище "Родина". Но при него се свири само класическа музика. Ходих при него известно време и съм доволен. Друг вариант е Жулиен Минков от музикалното, но съм чувал, че общо взето мота хората. В смисъл не бърза да преподава хич. При него май всякакви работи се свирят. Цитирай
Mihael Отговорено Февруари 13, 2007 Автор Отговорено Февруари 13, 2007 аз при петков съм ходил но да само класика се свиреше.. немога да кажа че преподава лошо ... просто класиката не ми допадна много... а за другия- Минков ми казаха че не е лош.... може да го видя... значи са само тези двамата ... ок благодаря за информацията Цитирай
Icarus Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 Видях ти и другата тема в Китара. За информация само, при Петков, заедно с цената за уроците влиза и солфеж, който никак не е зле да се посещава. Там кеф ти теория, кеф ти нотни диктовки.. Естествено аз много късно се усетих, че не е зле и там да ходя и стана тя каквато стана де, ама това е друга тема За Жулиен нищо лошо не казвам, страхотен музикант, но от учениците му, които познавам, всички казват, че го дава много бавно. Но е и вярно, че изпод неговите ръце е излязъл един момък дето е яко в джаза с жици. Абе за експерименти имаш време Цитирай
Mihael Отговорено Февруари 14, 2007 Автор Отговорено Февруари 14, 2007 доколкото разбрах има няколко доста различни мнения (да не кажа коренно различни) и за двамата... но мисля скоро да ида да видя какво горе-доло преподава Г-ин Минков.. ако ми хареса може и там да уча ... но за сега имам изградено мнение само за единия а за солфежа.... е тази част я изпуснах.. никога не ми оставаше време Цитирай
Icarus Отговорено Февруари 14, 2007 Отговорено Февруари 14, 2007 Ами каквото и да избереш, успех! Цитирай
Mihael Отговорено Февруари 15, 2007 Автор Отговорено Февруари 15, 2007 (Редактирано) а къде горе долу се намира този минков.... че не намерих нищо в интернет... и тои само за класическа китара ли преподава Редактирано Февруари 15, 2007 от Mihael Цитирай
Icarus Отговорено Февруари 15, 2007 Отговорено Февруари 15, 2007 Ми.. дедазнам Днес ще питам един негов бивш ученик за телефон за връзка, ако го пази, и ще ти го дам. Стига да не забравя Не съм много наясно какво как преподава, защото не съм ходил при него. Най-хубаво е с него да приказваш. Цитирай
Mihael Отговорено Февруари 15, 2007 Автор Отговорено Февруари 15, 2007 благодаря.. дано не забравиш Цитирай
kiki vai Отговорено Февруари 18, 2007 Отговорено Февруари 18, 2007 значи жулиен живее до баня пиперка ако се сещащ телефонът му е 268657 ако пита от къде му знаеш номера кажи от кирчо ще се зарадва много а относно бавното не бих го нарекъл бавно а постепено а не като при петков ще започнете с части на китарата после ще те кара да свириш с ластичка на пръстите после без след месец с палец и прочие но после си муцка а и още нещо прави се че не можеш да свириш и не казвай че си ходил при петков щото ще те кара да не свириш месец два за да забравиш грешната си постановка успех и му предай поздрави от мен Цитирай
Mihael Отговорено Февруари 19, 2007 Автор Отговорено Февруари 19, 2007 малко късно се обаждаш кирчо вече знае за Петков но нищо не е казал за 2 месеца... само че трябва да си купя китара... ако имаш някоя акустична със широк гриф и найлонови струни... свирни че тарся ае и поздравите ще ги предам Цитирай
Somniphobia Отговорено Август 9, 2009 Отговорено Август 9, 2009 Здравейте момчета! Ако мога да съживя тази тема, като попитам за номера на Николай Петков или някой друг учител, ако знаете. Аз говорих с Жулиен Минков и той каза, че за момента неможел да преподава. Благодаря предварително. Цитирай
krssn Отговорено Септември 22, 2010 Отговорено Септември 22, 2010 Кажете ми някои които може да ми преподава по електрическа китара в Стара Загора...ако можете да ми помогнете пишете на ЛС. Цитирай
Recommended Posts