Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Търся учител и/или хора с които да си посвирваме...

само две неща... да не са мн напреднали за да мога да ги настигна :metalist:

и да са от Ст. З.

ако никои не се интересува.. може поне да каже кои е от Ст.З. за да знам за напред :P

Отговорено

За даскал мога да ти кажа Николай Петков от читалище "Родина". Но при него се свири само класическа музика. Ходих при него известно време и съм доволен. Друг вариант е Жулиен Минков от музикалното, но съм чувал, че общо взето мота хората. В смисъл не бърза да преподава хич. При него май всякакви работи се свирят.

Отговорено

аз при петков съм ходил но да само класика се свиреше.. немога да кажа че преподава лошо ... просто класиката не ми допадна много...

а за другия- Минков ми казаха че не е лош....

може да го видя...

значи са само тези двамата ...

ок благодаря за информацията

Отговорено

Видях ти и другата тема в Китара. За информация само, при Петков, заедно с цената за уроците влиза и солфеж, който никак не е зле да се посещава. Там кеф ти теория, кеф ти нотни диктовки.. Естествено аз много късно се усетих, че не е зле и там да ходя и стана тя каквато стана де, ама това е друга тема :metalist: За Жулиен нищо лошо не казвам, страхотен музикант, но от учениците му, които познавам, всички казват, че го дава много бавно. Но е и вярно, че изпод неговите ръце е излязъл един момък дето е яко в джаза с жици. Абе за експерименти имаш време :)

Отговорено

доколкото разбрах има няколко доста различни мнения (да не кажа коренно различни)

и за двамата...

но мисля скоро да ида да видя какво горе-доло преподава Г-ин Минков..

ако ми хареса може и там да уча :unsure: ...

но за сега имам изградено мнение само за единия

а за солфежа.... е тази част я изпуснах.. никога не ми оставаше време :greenball:

Отговорено (Редактирано)

а къде горе долу се намира този минков....

че не намерих нищо в интернет...

и тои само за класическа китара ли преподава :metalist:

Редактирано от Mihael
Отговорено

Ми.. дедазнам :metalist:

Днес ще питам един негов бивш ученик за телефон за връзка, ако го пази, и ще ти го дам. Стига да не забравя :rolleyes:

Не съм много наясно какво как преподава, защото не съм ходил при него. Най-хубаво е с него да приказваш.

Отговорено

значи жулиен живее до баня пиперка ако се сещащ телефонът му е 268657

ако пита от къде му знаеш номера кажи

от кирчо

ще се зарадва много

а относно бавното

не бих го нарекъл бавно а постепено

а не като при петков

ще започнете с части на китарата

после

ще те кара да свириш с ластичка на пръстите

после без

след месец с палец

и прочие

но после си муцка

а и още нещо

прави се че не можеш да свириш и не казвай че си ходил при петков

щото ще те кара да не свириш месец два за да забравиш грешната си постановка

успех

и му предай поздрави от мен

Отговорено

малко късно се обаждаш кирчо :)

вече знае за Петков но нищо не е казал за 2 месеца... само че трябва да си купя китара...

ако имаш някоя акустична със широк гриф и найлонови струни... свирни че тарся :)

ае и поздравите ще ги предам

• 2 years later...
Отговорено

Здравейте момчета! Ако мога да съживя тази тема, като попитам за номера на Николай Петков или някой друг учител, ако знаете. Аз говорих с Жулиен Минков и той каза, че за момента неможел да преподава. Благодаря предварително. :)

• 1 year later...
Отговорено

Кажете ми някои които може да ми преподава по електрическа китара в Стара Загора...ако можете да ми помогнете пишете на ЛС. :)