peterko Отговорено Юли 30, 2010 Share Отговорено Юли 30, 2010 определено за 400 лв. не трудно а невъзможно с нещата, които искаш... само Миди контролер (без акъл или звуци или секвенсер в него) - да и то добър но с това ще ти трябва комп. със прилична саунд карта или някой мозък на синт тип rack, които вървят от 1000 лв нагоре ... мой познат продава Ямаха но с 300 лв над твоя таван... ако те интересува в профила ми можеш да намериш темата Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vlad Отговорено Септември 2, 2010 Автор Share Отговорено Септември 2, 2010 Тази тема, относно пиано за музикален кабинет в СОУ, е отпреди четири години. В последните три не съм стъпвал в средно училище. Нямам нищо против информацията да остане тук - в полза на следващия с подобен въпрос. Но не се обръщайте към мен! Успех на всички! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Тео Отговорено Септември 2, 2010 Share Отговорено Септември 2, 2010 Към следващия, а и всички останали- това е връзка към моята тема по въпросната проблематика Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts